Διάφορα Νέα

MIND GAMES WITH PICTURES!

Φωτογραφίες που ξεγελούν τα μάτια και το μυαλό!

Με την υπερβολική χρήση του Photoshop να κυριαρχεί στις μέρες μας, δυσκολευόμαστε πολλές φορές να πιστέψουμε αν κάτι είναι αληθινό ή όχι! Δε χρειάζεται όμως να είσαι μάγος στην επεξεργασία για να παίξεις με το μυαλό και την αντίληψη της πραγματικότητας.

Το μόνο που πραγματικά χρειάζεσαι είναι μια κάμερα, μερικούς πρόθυμους φίλους και φυσικά… φαντασία! Όταν τα υλικά αυτά συνδυαστούν με τον σωστό τρόπο, το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει εντυπωσιακό ακόμη και χωρίς επεξεργασία. Αρκέτα με τα λόγια όμως κι ας δούμε στην πράξη κάποιες λήψεις που δεν αρκεί να τις κοιτάξουμε μία φορά για να καταλάβουμε τι γίνεται στην πραγματικότητα!

perspective4

perspective3

perspective14

perspective15

perspective16

perspective17

perspective18

perspective6

perspective7

perspective19

perspective

perspective8

perspective1

perspective13

perspective12

perspective10

perspective11

perspective9

 

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.