Διάφορα Νέα

ANDREW H. WALKER: «CELEBRITY DIPTYCHS»

Οι… δίπτυχες προσωπικότητες των διασήμων!

Κάθε άνθρωπος έχει ένα δημόσιο κι ένα πιο… προσωπικό πρόσωπο – και οι διάσημοι δεν ξεφεύγουν από αυτόν τον κανόνα!

Μπορεί πολλές φορές να ταυτιζόμαστε με κάποιον ηθοποιό και να θεωρούμε ότι τον γνωρίζουμε καλά επειδή έχουμε δει πολλές ταινίες του, τον ακολουθούμε στα social media, διαβάζουμε παντού γι’ αυτόν κλπ. Όμως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οι περισσότεροι από αυτούς είναι άλλοι άνθρωποι.

Με αυτό το σκεπτικό, ο φωτογράφος Andrew H. Walker αποφάσισε να αποτυπώσει την «άλλη πλευρά» μερικών διάσημων προσωπικοτήτων, δείχνοντάς μας μία διαφορετική οπτική γωνία τους.

Ας δούμε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες τής προσπάθειάς του, με τίτλο «Celebrity Diptychs»:

Jason Sudeikis

Bill Nighy

Sigourney Weaver

Amy Adams

Ewan McGregor

Rami Malek

Lupita Nyong’o

Gerard Butler

Dakota Fanning

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.