Διάφορα Νέα

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ ΑΣΤΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

Αποτυπώνοντας εντυπωσιακά φαινόμενα στον νυχτερινό ουρανό…

Δύο φωτογράφοι από το Queenstown της Νέας Ζηλανδίας, έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν σχεδόν αποκλειστικά με τον τομέα τής αστροφωτογραφίας.

Οι Jo Scott & Jake Scott-Gardner πέρασαν τον προηγούμενο χειμώνα αποτυπώνοντας την ομορφιά του νυχτερινού ουρανού, όπως αυτός φαίνεται από τη Νέα Ζηλανδία, μένοντας ξάγρυπνοι μέχρι το πρωί, σε ακραίες θερμοκρασίες.

Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες τους, έχουν καταφέρει να αποτυπώσουν σχεδόν όλα τα αστρικά φαινόμενα στον ουρανό και ψάχνουν πλέον νέες τοποθεσίες για να ξεκινήσουν τις καινούριες τους περιπέτειες!

new-zealand-astrophotography-1 new-zealand-astrophotography-2 new-zealand-astrophotography-3 new-zealand-astrophotography-4 new-zealand-astrophotography-5 new-zealand-astrophotography-6 new-zealand-astrophotography-7 new-zealand-astrophotography-8 new-zealand-astrophotography-9 new-zealand-astrophotography-10 new-zealand-astrophotography-11

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες τους στο Instagram

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.