Διάφορα Νέα

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΚΥΛΟΥ

Φωτογραφίες με τα μαγικά χρώματα της εποχής που διανύουμε.

Όσοι από εσάς διαθέτετε έναν τετράποδο φίλο στο σπίτι σας κι ασχολείστε και με τη φωτογραφία, θα εντυπωσιαστείτε από τις λήψεις αυτές!

Η Γερμανίδα φωτογράφος Anne Geier δηλώνει λάτρης των σκυλιών, τα οποία χρησιμοποιεί σχεδόν αποκλειστικά σε κάθε της πρότζεκτ. «Όλα ξεκίνησαν πριν από 7 χρόνια όταν απέκτησα το πρώτο μου κατοικίδιο, την Cindy. Αυτή ήταν η αφορμή για να εμβαθύνω στη φωτογράφηση σκύλων, με έναν και μοναδικό στόχο: να δημιουργήσω στιγμές για τη Cindy που θα μείνουν αποτυπωμένες για πάντα» αποκαλύπτει η ίδια.

Ας δούμε μερικές από τις φθινοπωρινές δουλειές της, στις οποίες έχει καταφέρει να αποτυπώσει πλήρως τα συναισθήματα του εκάστοτε σκύλου:

autumn-dog-photography-anne-geier-54 autumn-dog-photography-anne-geier-47 autumn-dog-photography-anne-geier-44 autumn-dog-photography-anne-geier-34 autumn-dog-photography-anne-geier-32 autumn-dog-photography-anne-geier-31 autumn-dog-photography-anne-geier-26 autumn-dog-photography-anne-geier-25 autumn-dog-photography-anne-geier-21 autumn-dog-photography-anne-geier-19 autumn-dog-photography-anne-geier-17 autumn-dog-photography-anne-geier-12 autumn-dog-photography-anne-geier-1

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.