Ενδιαφέρουν Νέα

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΚΥΛΟΥ

Φωτογραφίες με τα μαγικά χρώματα της εποχής που διανύουμε.

Όσοι από εσάς διαθέτετε έναν τετράποδο φίλο στο σπίτι σας κι ασχολείστε και με τη φωτογραφία, θα εντυπωσιαστείτε από τις λήψεις αυτές!

Η Γερμανίδα φωτογράφος Anne Geier δηλώνει λάτρης των σκυλιών, τα οποία χρησιμοποιεί σχεδόν αποκλειστικά σε κάθε της πρότζεκτ. “Όλα ξεκίνησαν πριν από 7 χρόνια όταν απέκτησα το πρώτο μου κατοικίδιο, την Cindy. Αυτή ήταν η αφορμή για να εμβαθύνω στη φωτογράφηση σκύλων, με έναν και μοναδικό στόχο: να δημιουργήσω στιγμές για τη Cindy που θα μείνουν αποτυπωμένες για πάντα” αποκαλύπτει η ίδια.

Ας δούμε μερικές από τις φθινοπωρινές δουλειές της, στις οποίες έχει καταφέρει να αποτυπώσει πλήρως τα συναισθήματα του εκάστοτε σκύλου:

autumn-dog-photography-anne-geier-54 autumn-dog-photography-anne-geier-47 autumn-dog-photography-anne-geier-44 autumn-dog-photography-anne-geier-34 autumn-dog-photography-anne-geier-32 autumn-dog-photography-anne-geier-31 autumn-dog-photography-anne-geier-26 autumn-dog-photography-anne-geier-25 autumn-dog-photography-anne-geier-21 autumn-dog-photography-anne-geier-19 autumn-dog-photography-anne-geier-17 autumn-dog-photography-anne-geier-12 autumn-dog-photography-anne-geier-1

Σχετικά με το συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Επαγγελματίας γραφίστας και φωτογράφος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Συν-δημιουργός του www.photocontest.gr μέσα από το οποίο επιθυμεί να δώσει ένα κίνητρο σε κάθε άτομο να ασχοληθεί με τον κόσμο της φωτογραφίας.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;