Διάφορα Νέα

ΗΑRRY POTTER ΒΑΒΥ!

Όταν η μητέρα είναι μεγάλη φαν του Χάρι Πότερ αλλά και… φωτογράφος!

Η φωτογράφος και μητέρα Kayla Glover ήθελε να μεταφέρει την αγάπη της για τον γνωστό μάγο των ομώνυμων βιβλίων και ταινιών, στο τρίχρονο μωρό της.

Έτσι, απoφάσισε να του χαρίσει τα απαραίτητα γυαλιά, ένα κασκόλ του Γκρίφιντορ και φυσικά… ένα μαγικό ραβδί, προκειμένου να το βάλει να ποζάρει μαζί με τα αγαπημένα της βιβλία.

«Είμαι φαν του Χάρι Πότερ από 10 χρονών», παραδέχεται η ίδια η Kayla ενώ προσθέτει πως «θα μπορούσα να πω ότι ανέκαθεν είχα σκοπό να εισάγω τα παιδιά μου στον μαγικό αυτόν κόσμο από μικρά».

Δείτε την αξιολάτρευτη αυτή φωτογράφηση παρακάτω:

newborn-baby-harry-potter-photo-shoot-kayla-glover-3 newborn-baby-harry-potter-photo-shoot-kayla-glover-5 newborn-baby-harry-potter-photo-shoot-kayla-glover-2 newborn-baby-harry-potter-photo-shoot-kayla-glover-1

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.