Βιβλία Τεχνικές Λήψεων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ

Mάθετε πώς, με σαφήνεια αλλά και χιούμορ.

Ένα βιβλίο που σας προτρέπει να μάθετε με τρόπο αναλυτικό, σαφή και διανθισμένο με χιούμορ, πώς θα φωτογραφίσετε το παιδί σας. Είναι χωρισμένο σε πέντε κεφάλαια. Στο πρώτο, που τιτλοφορείται “Τα Βασικά”, εξετάζονται κάποιες από τις διαθέσιμες επιλογές εξοπλισμού. Η έμφαση στα κεφάλαια δύο και τρία δίνεται στις τεχνικές λήψεων. Στο τέταρτο κεφάλαιο παρουσιάζονται τεχνικές επεξεργασίας που μπορείτε να εφαρμόσετε, ώστε να βελτιώσετε τις ψηφιακές σας εικόνες, μετά τη λήψη τους (λ.χ. μετατροπή σε ασπρόμαυρο, εφέ απαλής εστίασης και τρόποι δημιουργίας μοντάζ των αγαπημένων σας φωτογραφιών). Το τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου πραγματεύεται τρόπους με τους οποίους μπορεί να γίνει η ιδανική παρουσίαση αυτών των εικόνων.NEXUS PUBLICATIONS: "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ"Μπορείτε να ξεφυλλίσετε το βιβλίο εδώ.

  • Συγγραφέας: David Nightngale
  • Σελίδες:128
  • Διάστασεις: 22x23cm
  • Τιμή πώλησης: 25€
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία.
Συμπληρώστε εφόσον επιθυμείτε παραπάνω από ένα τεμάχιο.
Δηλώστε μας την ακριβή διεύθυνση στην οποία επιθυμείτε να παραλάβετε το βιβλίο. Παρακαλούμε συμπληρώστε οπωσδήποτε: οδό, αριθμό, περιοχή και ταχυδρομικό κώδικα. Αν διαμένετε σε πολυκατοικία, δηλώστε μας τον αριθμό ορόφου και το όνομα που αναγράφεται στο κουδούνι (εφόσον διαφέρει από το δικό σας).

Σχετικά με τον συντάκτη

Κωνσταντίνος Φλώρος

Κωνσταντίνος Φλώρος

Στην Νexus Publications AΕ από το 1998, είναι σήμερα ο Διευθυντής Εκδόσεων της εταιρίας. Mέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Περιοδικών Ήχου και Εικόνας (EISA) από το 2003. Μέλος της Ένω­σης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Tύπου (EΣΠΗΤ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΙFJ) από το 2005.