Διάφορα Νέα

CARINA MAIWALD: HEART OF THE RACE HORSE

Οι ιπποδρομίες όπως δεν τις έχετε ξαναδεί!

Στο μυαλό πολλών ανθρώπων, όταν μιλάμε για ιπποδρομίες, έρχεται η έννοια της εκμετάλλευσης των αλόγων. Η Carina Maiwald όμως, μέσα από το πρότζεκτ της με τίτλο «Heart of the Race Horse» (μτφ.: Η καρδιά τού Αγωνιστικού Αλόγου) μας καλεί να δούμε και την άλλη όψη τού νομίσματος.

Όπως υποστηρίζει η ίδια «όπου υπάρχει σκιά, υπάρχει και φως«. Έτσι, στην προσπάθειά της να δει πέρα από την κακοποίηση των αλόγων και την κερδοφόρα εκμετάλλευσή τους, εντόπισε αναβάτες να δείχνουν εμπιστοσύνη και να αγαπάνε τα άλογά τους, κυνηγώντας μαζί το όνειρό τους. «Και αυτά τα άλογα, με κάποιο τρόπο, κατάφερναν να κερδίσουν, όχι μόνο για τον εαυτό τους, αλλά και για τον ανθρώπινο συνεργάτη τους«, δηλώνει η Carina.

Δείτε τις φωτογραφίες του πρότζεκτ παρακάτω:

heart-of-the-race-horse1 heart-of-the-race-horse2 heart-of-the-race-horse3 heart-of-the-race-horse4 heart-of-the-race-horse5 heart-of-the-race-horse6 heart-of-the-race-horse7 heart-of-the-race-horse8 heart-of-the-race-horse9 heart-of-the-race-horse10

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.