Διάφορα Νέα

DENIS CHERIM: «THE COINCIDENCE PROJECT»

Όταν το …timing είναι με το μέρος σου!

Είχαμε δει σε προηγούμενο άρθρο κάποιες λήψεις οι οποίες έχουν ως σκοπό να παίξουν παιχνίδια με το μυαλό του θεατή και να τον ξεγελάσουν. Ας δούμε αυτή τη φορά τι συμβαίνει όταν ο φωτογράφος έχει την εύνοια της τύχης με το μέρος του!

Ο σωστός χρονισμός, το λεγόμενο timing, είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας και για να σας το αποδείξω αυτό δε θα χρησιμοποιήσω λόγια, αλλά τις παρακάτω εικόνες. Εικόνες από το «The Coincidence Project» που δημιούργησε ο φωτογράφος Denis Cherim με λήψεις που έχει πραγματοποιήσει ο ίδιος.

Ο Cherim μάς προκαλεί να δούμε την καθημερινή μας ρουτίνα από μία διαφορετική και πιο ενδιαφέρουσα οπτική γωνία. Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες αυτές:

coincidence-15 coincidence-14 coincidence-3 coincidence-13 coincidence-1 coincidence-12 coincidence-11 coincidence-10 coincidence-9 coincidence-8 coincidence-7 coincidence-6 coincidence-5 coincidence-4

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.