Διάφορα Νέα

Ο ΚΑΘΕ ΣΚΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ!

…οι εικόνες αυτές μπορούν να το αποδείξουν!

Η βραβευμένη φωτογράφος Anna Bodnar έφτιαξε ένα πρότζεκτ στο οποίο συνδυάζει τις 3 μεγάλες της αγάπες: τα σκυλιά, την ψηφιακή επεξεργασία και φυσικά… τη φωτογραφία!

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, η φωτογραφία και ο ψηφιακός σχεδιασμός ήταν πάντα σηματικά κομμάτια στη ζωή μου», δηλώνει η ίδια και συνεχίζει «ο σκύλος μου Fifi ήταν η τέλεια αφορμή για να ξεκινήσω να ασχολούμαι με πορτραίτα σκύλων».

Σκοπός του πρότζεκτ είναι να δείξει ότι κάθε σκύλος έχει τη δική του προσωπικότητα!

anna-bodnar-1 anna-bodnar-9 anna-bodnar-8 anna-bodnar-7 anna-bodnar-6 anna-bodnar-5 anna-bodnar-4 anna-bodnar-3 anna-bodnar-2

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.