Διάφορα Νέα

ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ… ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ!

Όταν η τύχει σε ευνοεί!

Πολλοί θα την δουν, λίγοι όμως θα πιστέψουν την αλήθεια πίσω από αυτή τη φωτογραφία!

Η σύντομη ιστορία έχει ως εξής: O σκηνοθέτης Brandon Li μαζί με έναν φίλο του, πραγματοποιούσαν δοκιμαστικές πτήσεις στο καινούριο τους drone πάνω από το Χονγκ Κονγκ. Κάποια στιγμή, η μπαταρία του drone κόντευε να τελειώσει κι έτσι είπαν να κάνουν μερικές ακόμη λήψεις στα γρήγορα πριν το προσγειώσουν, γυρίζοντας την κάμερα να δείχνει προς τα κάτω.

Μη γνωρίζοντας τί έχει τραβήξει, ο Brandon πρόσεξε τη λήψη αυτή την ώρα που επεξεργαζόταν το υλικό στον υπολογιστή του! Έκτοτε, αναζητάει το τυχερό αυτό ζευγάρι και ζητάει από τον κόσμο του ίντερνετ αν κάποιος ξέρει κάτι γι’αυτούς να τον βοηθήσει.

Accidental drone shot. Help me find this couple! #drone #accidental #serendipity #newlyweds

A photo posted by Brandon Li (@brandon_l_li) on

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.