Διάφορα Νέα

«GIRL EAT WORLD»: ΤΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ

Καταγράφοντας τα γλυκίσματα του δρόμου ανά τον κόσμο.

Ποιος δε θα ήθελε να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο; Ποιος δε θα ήθελε να δοκιμάζει τα τοπικά φαγητά κάθε χώρας; Και το καλύτερο… ποιος δε θα ήθελε να τραβήξει φωτογραφίες σε κάθε χώρα; Μια κοπέλα έχει καταφέρει να συνδυάσει και τις τρεις αυτές επιθυμίες σε ένα πολύ ενδιαφέρον και νόστιμο πρότζεκτ!

Η Melissa Hie είναι η «girl» πίσω από αυτό που έχει ονομάσει Girl Eat World, μια ίδεα που ξεκίνησε το 2013 κάνοντας το πρώτο της Eurotrip ολομόναχη. «Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω πολλά νόστιμα φαγητά στις χώρες που επισκέφθηκα, όμως δεν είχα κανέναν για να το μοιραστώ μαζί του. Έτσι κατέληξα να το βγάζω φωτογραφία μαζί με το αντίστοιχο τοπίο από πίσω… και κάπως έτσι ξεκίνησε το Girl Eat World» μας εξηγεί.

Ας περιηγηθούμε κι εμείς μέσα από τις φωτογραφίες της και για όποιον θέλει να δει περισσότερα, αρκεί να την ακολουθήσει σε Facebook και Instagram!

girl-eat-world-japan

Hello Kitty Donut, Ιαπωνία

girl-eat-world-uk

Gingerbread Man, Ηνωμένο Βασίλειο

girl-eat-world-vietnam

Spring Roll, Βιετνάμ

girl-eat-world-thailand

Coconut Ice Cream, Ταϋλάνδη

girl-eat-world-paris

Rose Gelato, Γαλλία (Παρίσι)

girl-eat-world-malta

Frozen Yogurt, Μάλτα

girl-eat-world-switzerland

Ladurée Macaron, Ελβετία

girl-eat-world-korea

32cm Ice Cream Cone, Κορέα

girl-eat-world-indonesia

Pisang Goreng, Ινδονησία

girl-eat-world-belgium

Strawberries Dipped in Chocolate, Βέλγιο

girl-eat-world-china

Bingtang Hulu, Κίνα

Και φυσικά…

girl-eat-world-greece

…δε χρειάζεται περιγραφή, έτσι δεν είναι;

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.