Διάφορα Νέα

ΟΤΑΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ!

Πώς μπορείς να έχεις ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα παρόλα αυτά;

Όποιος από εσάς είναι φωτογράφος ή έστω του αρέσει να τραβάει συνεχώς φωτογραφίες, είμαι σίγουρος ότι θα θέλει και το «άλλο του μισό» να κουβαλάει την ίδια τρέλα σε αυτόν τον τομέα. Τι γίνεται όμως όταν η κοπέλα σου δε σε αφήνει; Πώς μπορείς να τα καταφέρεις χωρίς να σου φέρει την κάμερα στο κεφάλι (που δεν πρόκειται να το κάνει γιατί ξέρει ότι κοστίζει ακριβά!).

Ο Mikaël Theimer είναι ένας Γάλλος φωτογράφος ο οποίος ασχολείται κυρίως με τη φωτογραφία δρόμου (street photography), όμως στον δρόμο της ζωής του έχει βρεθεί μια κοπέλα η οποία κάθε φορά που τον βλέπει να στρέφει την κάμερα προς τα εκείνη βρίσκει κάθε πιθανό τρόπο για να κρυφτεί. Παρά ταύτα, το αποτέλεσμα δεν είναι ακριβώς «αποτυχία»- ίσα ίσα πολλές από τις φωτογραφίες είναι ιδιαίτερα όμορφες και πετυχημένες ακόμη κι έτσι!

Δείτε παρακάτω τις απόπειρές του και ακολουθήστε τον στο Facebook

theimer-8

theimer-13

theimer-14

theimer-12

theimer-11

theimer-10

theimer-6

theimer-9

theimer-7

theimer-5

theimer-4

theimer-2

theimer-3

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.