Διάφορα Νέα

ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ 24 ΜΗΝΕΣ

Αποτυπώνοντας κάθε μήνα την ίδια φωτογραφία!

Ένα ιδιαίτερο και ενδιαφέρον πρότζεκτ πραγματοποίησε ο Timothy Jones, ένας Άγγλος φωτογράφος από το Bristol.

«Beagle and the Boy» είναι ο τίτλος του, ο οποίος παραπέμπει στον σκύλο του και τον γιο του, τους Jasper και Stan αντίστοιχα. Ο μικρός, κλείνοντας τα 2 του χρόνια στη ζωή, είχε ήδη 24 πανομοιότυπες φωτογραφίες τού εαυτού του πάνω σε μια πολυθρόνα, δίπλα ακριβώς από τον -7χρονο εκείνη τη στιγμή- Jasper.

Στη διάρκεια αυτού του πρότζεκτ, έτυχαν διάφορα απρόοπτα στην οικογένεια, όπως αλλαγή δουλειάς, μετακόμιση σπιτιού κ.λπ.

Παρόλα αυτά, ο Timothy συνέχισε μία φορά τον μήνα να στήνει τα δυο του μοντέλα σε μια πολυθρόνα για την καθιερωμένη, μηνιαία λήψη τους!

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.