Διάφορα Νέα

Ο IRON MAN …ΒΙΤΡΟΥΒΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ – ΚΑΙ ΑΛΛΑ REMAKE ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ MARVEL!

Ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μάθεις!

Ένα καλλιτέχνης από την Βαρκελώνη επιχείρησε να μάθει στον κόσμο του διαδικτύου λίγη τέχνη μέσα από… τις φιγούρες του!

Πρόκειται συγκεκριμένα για τον David Cubero, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με τη δημιουργία διαφημίσεων χρησιμοποιώντας οπτικά εφέ και παράλληλα με την τέχνη τής φωτογραφίας.

Πέρα από τις δουλειές του όμως, συχνά κάνει και κάποια πρότζεκτ για την προσωπική του ευχαρίστηση. Στο τελευταίο από αυτά επιχείρησε την αναπαραγωγή διάσημων έργων τέχνης χρησιμοποιώντας φιγούρες από ήρωες της Marvel!

Ο Tony Stark μαζί με τις πολλές διαφορετικές στολές τού Iron Man, ο Captain America αλλά και ο Ultron γίνονται οι πρωταγωνιστές του σε αυτή την προσπάθεια.

Δείτε τις εικόνες αυτές παρακάτω, και δείτε αν μπορείτε να φέρετε στο μυαλό σας το αυθεντικό έργο τέχνης στο οποίο αναφέρεται η κάθε εικόνα!

Ο Άνθρωπος του Βιτρούβιου, Leonardo Da Vinci 1490, Iταλία

Ratto delle Sabine (Giambologna, 1580), Loggia dei Lanzi, Φλωρεντία

Ο δισκοβόλος του Μύρωνα (περ. 460-450 π.Χ.)

March of Progress, Early Man (1965)

The Thinker (Le Penseur), Auguste Rodin, 1880

Ο Περσέας με το κεφάλι της Μέδουσας, Benvenuto Cellini, 1545

Ο Μυστικός Δείπνος, Leonardo Da Vinci, περ. 1495-1497

Pietà, Michelangelo (Basilica di San Pietro, Vaticano), 1498-1499

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.