Νέα

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ Ή ΟΧΙ;

Ένα πείραμα προκείμενου να διαπιστώσουμε τι ισχύει τελικά!

Αν σας έλεγαν ότι από τη μία πλευρά έχουμε έναν επαγγελματία φωτογράφο με φθηνό εξοπλισμό, και από την άλλη έναν ερασιτέχνη, με πανάκριβο εξοπλισμό, ποιος λέτε ότι θα τραβούσε τις καλύτερες φωτογραφίες;

Ο Daniel Inskeep και η Rachel Gulotta, δύο επαγγελματίες φωτογράφοι, έδωσαν σε έναν φίλο τους (που δεν είναι φωτογράφος) τον εξοπλισμό τους και τον «προκάλεσαν» για να δουν ποιος μπορεί να παράξει καλύτερο αποτέλεσμα. Οι ίδιοι, έπιασαν στα χέρια τους έναν βασικό εξοπλισμό, και ξεκίνησαν τη «μονομαχία».

Ποιος επικράτησε;

Τα αποτελέσματα στο παρακάτω βίντεο!

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.