Διάφορα Νέα

LIGHT PAINTING ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ!

Ένα έξυπνος και πρωτότυπος τρόπος για light painting.

Πλέον κυκλοφορούν παντού άπειρες φωτογραφίες χρησιμοποιώντας την τεχνική τού light painting. Έτσι, ο φωτογράφος Adrian Miresian επιχείρησε κάτι διαφορετικό!

Η ιδέα του ήταν πολύ απλή ως προς την υλοιποίησή της και πολύ ενδιαφέρουσα όσον αφορά το αποτέλεσμα.

«Έχοντας κάνει πολλές κλασικές λήψεις με light painting, σκέφτηκα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό, δίνοντας του το προσωπικό μου στοιχείο«, εξηγεί ο Adrian και συνεχίζει «ήμουν περίεργος να δω τι αποτέλεσμα θα είχε αν τοποθετούσα ένα LED φωτάκι στην μπροστινή ρόδα τού ποδηλάτου μου!»

Χρησιμοποιώντας το όμορφο μοτίβο που σχηματιζόταν από το ποδήλατο του, προσπάθησε να το εφαρμόσει σε διάφορα τοπία, όπως στην πόλη, στο δάσος, ακόμη και στην άμμο της θάλασσας.

Δείτε το αποτέλεσμα των προσπαθειών του παρακάτω:

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.