Διάφορα Νέα

LOES HEERINK: «VENDORS FROM ABOVE»

Καταγράφοντας την καθημερινότητα από μια ιδιαίτερη οπτική γωνία.

Μία φωτογράφος από την Ολλανδία, η Loes Heerink έκανε ένα πολύ ενδιαφέρον πείραμα: περίμενε υπομονετικά κάθε μέρα, για 4 ώρες, πάνω από μια γέφυρα, προσπαθώντας να αιχμαλωτίσει στο φακό της τους πωλητές του δρόμου που περνούσαν από κάτω με τα ποδήλατά τους!

Το φωτογραφικό αυτό πρότζεκτ έγινε στο Ανόι, την πρωτεύουσα του Βιετνάμ, όπου η Loes προσπάθησε να αναδείξει την ομορφιά και τη συμμετρία που έχουν οι άνθρωποι αυτοί από τη δική της οπτική γωνία.

«Φαντάσου να ξυπνάς κάθε πρωί στις 4 και να πακετάρεις το ποδήλατό σου με όσο το δυνατόν περισσότερα φρούτα, λαχανικά, λουλούδια κλπ μπορείς, διανύοντας χιλιόμετρα καθημερινά, δίχως να γνωρίζεις την ομορφιά που δημιουργείς«, δηλώνει η ίδια.

Δείτε τις φωτογραφίες της παρακάτω:

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.