Διάφορα Νέα

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟ-ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ

…μέσα από τα μάτια και τον φακό ενός ντόπιου φωτογράφου!

Μας τον αποκαλύπτει ο φωτογράφος Tri Setyo Widodo, ο οποίος ειδικεύεται στη φωτογραφία φύσης και κατ’ επέκταση στις macro λήψεις.

Για τον ίδιο η φωτογραφία είναι ένας τρόπος να εξασκήσεις την υπομονή σου και δηλώνει πως: «έχω μάθει να βλέπω πράγματα τα οποία δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι και να απολαμβάνω χιλιάδες λεπτομέρειες γύρω μου, τις οποίες δεν πρόσεχα προηγουμένως»!

Μέσα από τις φωτογραφίες του, επιδιώκει να εντυπωσιάσει και συνάμα να ενημερώσει τον απλό κόσμο, ο οποίος δεν έχει παρατηρήσει ακόμη τον εντυπωσιακό αυτό κόσμο που έχει μπροστα στα πόδια του.

macro-world-indonesia-1 macro-world-indonesia-2 macro-world-indonesia-3 macro-world-indonesia-4 macro-world-indonesia-5 macro-world-indonesia-6 macro-world-indonesia-7 macro-world-indonesia-8 macro-world-indonesia-9 macro-world-indonesia-10 macro-world-indonesia-11 macro-world-indonesia-12 macro-world-indonesia-13 macro-world-indonesia-14

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.