Ενδιαφέρουν Νέα

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟ-ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ

…μέσα από τα μάτια και τον φακό ενός ντόπιου φωτογράφου!

Μας τον αποκαλύπτει ο φωτογράφος Tri Setyo Widodo, ο οποίος ειδικεύεται στη φωτογραφία φύσης και κατ’ επέκταση στις macro λήψεις.

Για τον ίδιο η φωτογραφία είναι ένας τρόπος να εξασκήσεις την υπομονή σου και δηλώνει πως: “έχω μάθει να βλέπω πράγματα τα οποία δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι και να απολαμβάνω χιλιάδες λεπτομέρειες γύρω μου, τις οποίες δεν πρόσεχα προηγουμένως”!

Μέσα από τις φωτογραφίες του, επιδιώκει να εντυπωσιάσει και συνάμα να ενημερώσει τον απλό κόσμο, ο οποίος δεν έχει παρατηρήσει ακόμη τον εντυπωσιακό αυτό κόσμο που έχει μπροστα στα πόδια του.

macro-world-indonesia-1 macro-world-indonesia-2 macro-world-indonesia-3 macro-world-indonesia-4 macro-world-indonesia-5 macro-world-indonesia-6 macro-world-indonesia-7 macro-world-indonesia-8 macro-world-indonesia-9 macro-world-indonesia-10 macro-world-indonesia-11 macro-world-indonesia-12 macro-world-indonesia-13 macro-world-indonesia-14

Σχετικά με το συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Επαγγελματίας γραφίστας και φωτογράφος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Συν-δημιουργός του www.photocontest.gr μέσα από το οποίο επιθυμεί να δώσει ένα κίνητρο σε κάθε άτομο να ασχοληθεί με τον κόσμο της φωτογραφίας.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;