Διάφορα Νέα

MIKE KELLEY: «AIPORTRAITS»

Αποτυπώνοντας την εναέρια κίνηση στα αεροδρόμια!

Έχουμε δει πολλές εντυπωσιακές φωτογραφίες με αεροπλάνα να αναχωρούν ή να προσγειώνονται σε αεροδρόμια, το ακόλουθο πρότζεκτ όμως διαφέρει λίγο.

Ο Mike Kelley ένας φωτογράφος από το Los Angeles που ασχολείται κυρίως με την αρχιτεκτονική φωτογραφία, δούλευε το συγκεκριμένο πρότζεκτ τα δύο τελευταία χρόνια. Αυτό που έκανε πρακτικά είναι να φωτογραφίζει τα διάφορα αεροπλάνα στο ίδιο σημείο, διαφορετικές ώρες και ημέρες και στη συνέχεια να ενώνει τις λήψεις αυτές σε μία εικόνα.

Δείτε τις φωτογραφίες αυτές παρακάτω:

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.