Διάφορα Νέα

MY ROOM PROJECT

Φωτογραφίζοντας υπνοδωμάτια από διάφορες χώρες του πλανήτη!

Ο Νοτιο-αφρικανός φωτογράφος John Thackwray έχει αφιερώσει τα τελευταία 6 χρόνια της ζωής του φωτογραφίζοντας τους χώρους ανάπαυσης ανθρώπων απ’ όλο τον κόσμο!

Ο συνολικός αριθμός έχει ξεπεράσει τους χίλιους ανθρώπους από 55 διαφορετικές χώρες που συμμετέχουν στο λεγόμενο My Room Project! Ένα πρότζεκτ το οποίο ξεκίνησε …για πλάκα, με μερικούς φίλους του από το Παρίσι, και τελικά τον οδήγησε σε χώρες όπως το Μεξικό, η Ρωσία, το Νεπάλ, η Ιαπωνία κι όχι μόνο.

Ο John έχει συγκεκριμένες ηλικίες ανθρώπων των οποίων τα δωμάτια φωτογραφίζει, καθώς θέλει να έχουν γεννηθεί στη δεκαετία του 80 και του 90, προκειμένου να αποτυπώσει τα διαφορετικά όνειρα και φιλοδοξίες αναμέσα σε ανθρώπους τής ίδιας γεννιάς

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες αυτές παρακάτω:

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.