Διάφορα Νέα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΗ ΖΩΗ!

Ένα αξιολάτρευτο αποτέλεσμα!

Ο φωτογράφος Ashraful Arefin, ασχολείται κυρίως με Fine Art φωτογραφίες, βγάζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Όταν όμως τα δύο του κουνέλια έφεραν στη ζωή ένα πανέμορφο μικρό, άρπαξε την ευκαιρία για να αποτυπώσει τη ζωή του, από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τα μάτια του μέχρι κι όταν μεγάλωσε.

«Αιχμαλωτίζοντας τις στιγμές αυτές μπορώ να μοιραστώ την ευτυχία μου με άλλους ανθρώπους, ελπίζοντας να τους κάνω κι εκείνους χαρούμενους και χαμογελαστούς» δηλώνει ο ίδιος σχετικά με το πρότζεκτ.

Δείτε τις φωτογραφίες αυτές παρακάτω:

newborn-bunny-1 newborn-bunny-2 newborn-bunny-3 newborn-bunny-4

newborn-bunny-0 newborn-bunny-6 newborn-bunny-7 newborn-bunny-8 newborn-bunny-9 newborn-bunny-10 newborn-bunny-11

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.