Διάφορα Νέα

OSCAR KESERCI: «BLUE NIGHT»

Αποτυπώνοντας έναν μαγικό -και συνάμα κρύο- ουρανό!

Ο Oscar Keserci είναι ένας φωτογράφος ο οποίος χρειάστηκε τα δύο τελευταία χρόνια της ζωής του προκειμένου να ολοκληρώσει το λεγόμενο «Blue Night».

Πρόκειται για ένα προσωπικό του πρότζεκτ το οποίο απαρτίζεται από λήψεις που πραγματοποιήθηκαν στο Kirkkonummi της Φινλανδίας, το μέρος από το οποίο κατάγεται ο Oscar. Οι λήψεις αυτές φανερώνουν τον έναστρο «μπλε» ουρανό κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπου η θερμοκρασία αγγίζει τους -30 βαθμούς Kελσίου!

«Κατά την άποψή μου, η μπλε απόχρωση έχει τη δύναμη να αποτυπώσει την αίσθηση του κρύου που κυριαρχεί εκείνη τη στιγμή στο μέρος αυτό«, δηλώνει ο φωτογράφος.

Δείτε το πρότζεκτ αυτό παρακάτω:

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.