Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

PHOTO CONTEST: ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ 200 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Ένα νέο ρεκόρ στις Instagram φωτογραφίες του hashtag #photocontestgr

Όπως ίσως ήδη να γνωρίζετε, μέσα από το hashtag #photocontestgr στο Instagram, η φωτογραφική κοινότητα του Photo Contest λαμβάνει περισσότερες από 350 φωτογραφίες ημερησίως! Από εκεί, η συντακτική ομάδα της σελίδας, λαμβάνει καθημερινά περισσότερες από 350 φωτογραφίες και επιλέγει την καλύτερη της κάθε ημέρας ως «Photo of the day»!

Όσες φωτογραφίες ξεχωρίζουν αναδημοσιεύονται καθημερινά στο προφίλ @photocontest.gr στο Instagram! Ωστόσο οι καλύτερες της κάθε εβδομάδας καθώς και η καλύτερη του μήνα βραβεύονται από το Photonet ως photo of the week και photo of the month αντίστοιχα!

Πλέον το #photocontestgr φιλοξενεί περισσότερες από 200 χιλιάδες φωτογραφίες οι οποίες συνεχώς αυξάνονται!

Βάλτε και εσείς το hashtag #photocontestgr και #photonetmagazine στις φωτογραφίες που δημοσιεύετε στο Instagram και μοιραστείτε τις λήψεις σας με τη μεγαλύτερη ελληνική φωτογραφική κοινότητα! Ίσως η επόμενη Photo of the day να είναι μία δικιά σας εικόνα!

Σχετικά με το συντάκτη

Γιώργος Μασχαλίδης

Γιώργος Μασχαλίδης

Σπουδάζει λογιστική και παράλληλα ασχολείται με τη φωτογραφία. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά το 2010. Από τον πρώτο, κιόλας, χρόνο, γεννήθηκε μέσα του η ιδέα του www.photocontest.gr. Σήμερα, συνεχίζει, μέσα από αυτό, να μαθαίνει και να εξελίσσεται πάνω στη φωτογραφία - και το ίδιο εύχεται ότι κάνουν και οι χρήστες του!

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;