Διάφορα Νέα

ΠΙΛΟΤΟΣ… ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ!

Όταν το επάγγελμά σου ευνοεί το χόμπι σου!

Λίγα επαγγέλματα μπορούν να σου προσφέρουν μία πιο φαντασμαγορική θέα από το επάγγελμα του πιλότου σε αεροπλάνο!

Ευτυχώς για μας, ο Ολλανδός Christiaan van Heijst έχει αποφασίσει να μοιράζεται με τον υπόλοιπο κόσμο τη θέα που έχει μπροστά του όταν πιλοτάρει το 747.

«Από μικρό παιδί μου άρεσε να φωτογραφίζω το φυσικό φως και την ομορφιά που έχει σε κάθε του μορφή», δηλώνει ο ίδιος στην προσωπική του ιστοσελίδα και συνεχίζει λέγοντας: «αργότερα βέβαια, βρήκα την ευκαιρία να το συνδυάσω με το επάγγελμά μου κι έτσι ξεκίνησε το μεγάλο μου πάθος.»

Χρησιμοποιώντας μία Nikon D800, ο «ιπτάμενος Ολλανδός» καταγράφει υπέροχες στιγμές από καταιγίδες, ηλιοβασιλέματα, πανσελήνους ακόμη και το Βόρειο Σέλας!

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.