Νέα

ΕΝΑΣ …ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!

Εικόνες που προκαλούν θαυμασμό και γέλιο!

Ο 36χρονος Sholom Ber Solomon από την Καλιφόρνια, δε χρειάζεται μεγαλύτερο κίνητρο από την απλή παρουσίας της 9χρονης κόρη του, προκειμένου να υποδυθεί τους πιο απίστευτους ρόλους!

Από …μπαλαρίνα μέχρι κυνηγός στην άγρια φύση, αυτός ο χαζομπαμπάς σίγουρα ξέρει πώς να διασκεδάσει την μικρή του κόρη, αλλά και τον κόσμο του ίντερνετ που τον ακολουθεί πιστά!

«Θα συνεχίσω να το κάνω αυτό για όσο καιρό μού το επιτρέπει«, δηλώνει ενθουσιασμένος ο ίδιος όταν τον ρωτάνε πόσο ακόμα θα συνεχίσει να παράγει τέτοιες εικόνες.

Δείτε μερικές από αυτές παρακάτω:

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.