Νέα Προϊόντα

SIGMA 100-400MM F/5-6.3 DG OS HSM CONTEMPORARY

Η διάθεση του στην αγορά θα αρχίσει τέλος Απριλίου.

H Sigma παρουσίασε ένα νέο φακό, που υπόσχεται κορυφαία ποιότητα εικόνας, ενώ ταυτόχρονα οι διαστάσεις και το βάρος του διατηρούνται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Δέχεται φίλτρα διαμέτρου μόλις 67mm ενώ το βάρος του είναι μόνο  1.15Kg.  

Διαθέτει μοτέρ εστίασης με υπέρηχους καθώς και ανανεωμένο αλγόριθμο για γρήγορη εστίαση. Έχει στεγανότητα ενάντια σε σκόνη και υγρασία καθώς και οπτικό σταθεροποιητή εικόνων.

Είναι συμβατός με το Sigma USB dock το οποίο σε συνδυασμό με το λογισμικό Sigma Optimization Pro δίνει τη δυνατότητα στο φωτογράφο να αναβαθμίσει το λογισμικό του, να ρυθμίσει το φακό αλλά και να προσαρμόσει διάφορες λειτουργίες στις δικές του απαιτήσεις. Διατίθεται σε έκδοση για Canon, Nikon και Sigma, ενώ είναι συμβατός και με τον μετατροπέα Sigma MC-11 για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μηχανές full-frame και  APS της Sony.

Η διάθεση του στην αγορά θα αρχίσει τέλος Απριλίου με τιμή 799$.

Σχετικά με τον συντάκτη

Γιώργος Ατσαμετάκης

Γιώργος Ατσαμετάκης

Freelance φωτογράφος, που ασχολείται με το μέσο τα τελευταία σαράντα χρόνια. Τα πιο αγαπημένα του θέματα είναι οι άνθρωποι, τα σπορ και η φύση. Εικόνες του έχουν διακριθεί σε διάφορους διαγωνισμούς φωτογραφίας και έχουν δημοσιευτεί τόσο σε διεθνή μέσα, μέσω πρακτορείων, όσο και σε πληθώρα ελληνικών περιοδικών. Έχει διατελέσει επί μακρά σειρά ετών Υπεύθυνος Τεχνικών Θεμάτων για το περιοδικό Photonet.