Διάφορα Νέα

STEVEN BURTON: «SKIN DEEP»

2 χρόνια και περισσότερες από 400 ώρες στο Photoshop απαιτήθηκαν για την υλοποίηση του project.

Ο φωτογράφος Steven Burton επιχείρησε ένα αρκετά δύσκολο πρότζεκτ το οποίο απαιτεί αρκετό χρόνο.

Για την ακρίβεια αφιέρωσε 2 χρόνια και περισσότερες από 400 ώρες στο Photoshop, προκειμένου να δημιουργήσει αυτό το πρότζεκτ και να το μετατρέψει σε έντυπη έκδοση βιβλίου.

Τι ακριβώς έκανε; Φωτογράφησε 9 πρώην μέλη εγκληματικών οργανώσεων, τα οποία έχουν καλυμμένη τη μεγαλύτερη επιφάνεια του δέρματός τους με τατουάζ και στη συνέχεια επεξεργάστηκε τις φωτογραφίες …αφαιρώντας τα τατουάζ αυτά.

«Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους δεν έχουν δει τον εαυτό τους χωρίς τατουάζ για πολλά χρόνια. Έτσι, όταν τους έδειξα τις φωτογραφίες ήταν βαθύτατα συγκινημένοι«, δηλώνει ο ίδιος ο Steven.

Δείτε τις φωτογραφίες του παρακάτω:

ex-gang-members-tattoos-removed-skin-deep-steven-burton-17 ex-gang-members-tattoos-removed-skin-deep-steven-burton-15 ex-gang-members-tattoos-removed-skin-deep-steven-burton-13 ex-gang-members-tattoos-removed-skin-deep-steven-burton-11 ex-gang-members-tattoos-removed-skin-deep-steven-burton-9 ex-gang-members-tattoos-removed-skin-deep-steven-burton-7 ex-gang-members-tattoos-removed-skin-deep-steven-burton-4 ex-gang-members-tattoos-removed-skin-deep-steven-burton-3

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.