Διάφορα Νέα

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ

Aναδεικνύεται ιδανικά με τη διαμεσολάβηση του φωτογραφικού φακού.

Η Nina Wild επιδιώκει να περάσει το δικό της μήνυμα: Σε κάθε ζωντανό οργανισμό αξίζει να φερόμαστε με αγάπη και σεβασμό!

Μόλις αποφοίτησε από το σχολείο, οι γονείς της της έκαναν δώρο την πρώτη της ψηφιακή κάμερα. Τώρα, λίγα μόλις χρόνια αργότερα, η Nina έχει κάνει το παιδικό της όνειρο πραγματικότητα, ενσωματώνοντας την επιθυμία της να δουλεύει με τα ζώα, στην αγάπη της για τη φωτογραφία.

Το αποτέλεσμα που παράγεται από αυτό το πάντρεμα είναι εκπληκτικό, καθώς συνδυάζει μοντέλα τα οποία έρχονται σε επαφή με τα ζώα της φύσης, περνώντας με τον τρόπο αυτό το δικό της μήνυμα.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες της παρακάτω:

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.