Βιβλία Τεχνικές Λήψεων

101 TOP TIPS ΓΙΑ DSLR VIDEO

Φτιάξτε ποιοτικά video με τη δική σας DSLR!

Στις σελίδες του, θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ένας φωτογράφος ή δημιουργός ταινιών, για να φτιάξει ποιοτικά video με την ψηφιακή DSLR του, χρησιμοποιώντας ανοιχτά αρχεία, κατάλληλα για οποιαδήποτε επεξεργασία. Με την άφιξη των νέων εξαιρετικών μοντέλων όλων σχεδόν των εταιριών, ο συνδυασμός της λήψης video υψηλής ευκρίνειας (HD) με τα πλεονεκτήματα των εναλλάξιμων φακών των DSLR, καθιστά τη συγκεκριμένη διαδικασία, με χρήση φωτογραφικής μηχανής, κορυφαία πρόκληση. Για πρώτη φορά, η δυνατότητα ολοκληρωμένης κινηματογραφικής
δημιουργικότητας είναι απόλυτα προσιτή στον καθένα.

NEXUS PUBLICATIONS: "101 TOP TIPS ΓΙΑ DSLR VIDEO"

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε το βιβλίο εδώ

  • Συγγραφείς: Adam Juniper & David Newton
  • Σελίδες: 176
  • Διάστασεις: 21x24cm
  • Τιμή πώλησης: 25€
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία.
Συμπληρώστε εφόσον επιθυμείτε παραπάνω από ένα τεμάχιο.
Δηλώστε μας την ακριβή διεύθυνση στην οποία επιθυμείτε να παραλάβετε το βιβλίο. Παρακαλούμε συμπληρώστε οπωσδήποτε: οδό, αριθμό, περιοχή και ταχυδρομικό κώδικα. Αν διαμένετε σε πολυκατοικία, δηλώστε μας τον αριθμό ορόφου και το όνομα που αναγράφεται στο κουδούνι (εφόσον διαφέρει από το δικό σας).

Σχετικά με τον συντάκτη

Κωνσταντίνος Φλώρος

Κωνσταντίνος Φλώρος

Στην Νexus Publications AΕ από το 1998, είναι σήμερα ο Διευθυντής Εκδόσεων της εταιρίας. Mέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Περιοδικών Ήχου και Εικόνας (EISA) από το 2003. Μέλος της Ένω­σης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Tύπου (EΣΠΗΤ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΙFJ) από το 2005.