Διάφορα Νέα

ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕ DRONE ΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥΣ!

Ο γύρος του κόσμου μέσα από ένα drone…

Ένα ζευγάρι από την Ιαπωνία, ο 26χρονος Kaz και η 34χρονη Mariko Yamaguchi σχεδίασαν και υλοποίησαν ένα τεράστιο γαμήλιο ταξίδι: 48 χώρες, σε διάρκεια 400 ημερών! Κόστος; 67.000 δολάρια!

Στο παραπάνω ποσό συμπεριλαμβάνεται και το κόστος κτήσης 2 επιπλέον drones, αφού έχασαν ένα στα βουνά της Νορβηγίας ενώ ένα δεύτερο συνετρίβη σε ένα φαράγγι της Ναμίμπια.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2015, και με τη βοήθεια των drones, κατέγραψαν όλες τις τοποθεσίες τις οποίες επισκέφτηκαν.To εντυπωσιακό είναι πως δηλώνουν ότι δεν είχαν την παραμικρή προηγούμενη εμπειρία ούτε όσον αφορά την κινηματογράφηση ούτε όσον αφορά το χειρισμό drone, και πιστεύουν ότι οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει ότι κι αυτοί!

Παρόλα αυτά, δημιούργησαν ένα απίστευτο 3λεπτο βίντεο με όλα αυτά τα εντυπωσιακά πλάνα που είχαν συλλέξει.

Το αποτέλεσμα είναι απλά μαγευτικό: απολαύστε – κι αν μπορείτε, μιμηθείτε τους!

Σχετικά με τον συντάκτη

Γιώργος Μασχαλίδης

Γιώργος Μασχαλίδης

Σπουδάζει λογιστική και παράλληλα ασχολείται με τη φωτογραφία. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά το 2010. Από τον πρώτο, κιόλας, χρόνο, γεννήθηκε μέσα του η ιδέα του www.photocontest.gr. Σήμερα, συνεχίζει, μέσα από αυτό, να μαθαίνει και να εξελίσσεται πάνω στη φωτογραφία – και το ίδιο εύχεται ότι κάνουν και οι χρήστες του!