Διάφορα Νέα

ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ… ΠΑΝΤΟΥ!

Μια ιδιαίτερη, τόσο σε σκέψη όσο και σε εκτέλεση, φωτογράφηση.

Είχαμε δει παλιότερα την Kim Leuenberger η οποία έβαζε μινιατούρες αυτοκινήτων σε… περιπέτειες! Αυτή τη φορά θα δούμε κάτι ακόμη πιο εντυπωσιακό και δύσκολο.

Πρόκειται για τον βραβευμένο φωτογράφο Jeff Friesen ο οποίος πήγε την ιδέα αυτή ένα στάδιο παραπέρα, βάζοντας ένα τραίνο να ταξιδέψει μέσα από διάφορα ασυνήθιστα μέρη.

Τα τοπία αυτά μπορεί στην πραγματικότητα να είναι συνηθισμένα μέρη που συναντάμε καθημερινά γύρω μας, ωστόσο ο Jeff έχει καταφέρει να παίξει με την κλίμακα και την προοπτική της φωτογραφίας και να τα μετατρέψει σε μαγικές τοποθεσίες!

Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.