Βιβλία Τεχνικές Λήψεων

H ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ

Για ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους.

Το βιβλίο αυτό είναι ένας εύληπτος πρακτικός οδηγός, που απευθύνεται τοσο σε ερασιτέχνες όσο και σε επαγγελματίες φωτογράφους και παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για τη φωτογράφιση μιας τόσο ξεχωριστής ημέρας, όπως είναι ο γάμος.

Στις σελίδες του παρατίθενται πολλές περιπτώσεις – προκλήσεις, που μπορεί να αντιμετωπίσει ο φωτογράφος, και δίνονται πρακτικές συμβουλές για τις τεχνικές που θα χρησιμοποιήσει σε κάθε μια από αυτές. Επίσης, παρουσιάζονται διάφορα στυλ φωτογράφισης γάμου, ενώ παράλληλα δίνονται οδηγίες για τις καλύτερες λήψεις εικόνων αλλά και για την τελειοποίησή τους με ηλεκτρονική επεξεργασία. NEXUS PUBLICATIONS: "H ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ"Μπορείτε να ξεφυλλίσετε το βιβλίο εδώ

  • Συγγραφέας: Paul F. Gero
  • Σελίδες: 144
  • Διαστάσεις: 23x26cm
  • Τιμή πώλησης: 25€
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία.
Συμπληρώστε εφόσον επιθυμείτε παραπάνω από ένα τεμάχιο.
Δηλώστε μας την ακριβή διεύθυνση στην οποία επιθυμείτε να παραλάβετε το βιβλίο. Παρακαλούμε συμπληρώστε οπωσδήποτε: οδό, αριθμό, περιοχή και ταχυδρομικό κώδικα. Αν διαμένετε σε πολυκατοικία, δηλώστε μας τον αριθμό ορόφου και το όνομα που αναγράφεται στο κουδούνι (εφόσον διαφέρει από το δικό σας).

Σχετικά με τον συντάκτη

Κωνσταντίνος Φλώρος

Κωνσταντίνος Φλώρος

Στην Νexus Publications AΕ από το 1998, είναι σήμερα ο Διευθυντής Εκδόσεων της εταιρίας. Mέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Περιοδικών Ήχου και Εικόνας (EISA) από το 2003. Μέλος της Ένω­σης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Tύπου (EΣΠΗΤ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΙFJ) από το 2005.