Διάφορα Νέα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

Παραμυθένια τοπία, γεμάτα χιόνι!

Η πρόσφατη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα, έφερε άφθονο χιόνι, ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας. Τέτοιου είδους φαινόμενα είναι πολύ συνηθέστερα κατά τη διάρκεια του χειμώνα στην Βόρεια Ευρώπη: σίγουρα μία από τις καταλληλότερες -φωτογραφικά τουλάχιστον- χώρες για να περάσει κανείς την χειμερινή περίοδο, είναι η Φινλανδία!

Αυτό μπορεί να το συμπεράνει εύκολα κάποιος, ρίχνοντας απλά μία ματιά στις παρακάτω εικόνες! Ανήκουν στον Oscar Keserci, τον οποίο είχαμε ξαναδεί μέσα από το πρότζεκτ του με τίτλο «Blue Night».

Η συλλογή που ακολουθεί είναι οι αγαπημένες/καλύτερες φωτογραφίες που έχει βγάλει ο ίδιος, τα τελευταία δύο χρόνια. Οι περισσότερες από τις λήψεις έχουν γίνει στις περιοχές Kuusamo και Inkoo.

Απολαύστε τα μαγικά αυτά τοπία!

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.