Διάφορα Νέα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Λήψεις από τη Λευκορωσία που παραπέμπουν σε παραμύθι!

Είμαστε πλεόν και επίσημα στο χειμώνα! Μια εποχή που, παραδοσιακά, φέρνει μαζί της κρύο ή/και παγωνιά, τζάκι, χοντρά ρούχα αλλά και… ευκαιρία για διαφορετικές λήψεις!

Ένας φωτογράφος από τη Λευκορωσία, ο Viacheslav Mazai, εκμεταλλεύτηκε τη χειμωνιάτικη ατμοόσφαιρα στην περιοχή του για να αποτυπώσει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα δείτε παρακάτω. Στις περισσότερες από τις λήψεις παίζει πολύ έξυπνα με την ανατολή τού ηλίου και την ασπρόμαυρη εκδοχή της φύσης.

belarus-1 belarus-2 belarus-3 belarus-4 belarus-5 belarus-6 belarus-7 belarus-8 belarus-9 belarus-10 belarus-11 belarus-12

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.