Διάφορα Νέα

YULIA TAITS: «PORCELAIN BEAUTY»

«Ένιωθα τυχερή κι ευλογημένη καθώς δούλευα πάνω σε αυτό το πρότζεκτ και γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους.»

«Εδώ και αρκετό καιρό ήθελα να φτιάξω ένα πρότζεκτ με ανθρώπους με αλμπινισμό», δηλώνει η φωτογράφος Yulia Taits.

Ο  αλμπινισμός (ή αλφισμός ή λευκοπάθεια) είναι μια πάθηση που εμφανίζεται εκ γενετής σ’ ένα άτομο και σαν κύρια συνέπεια έχει το λευκό χρώμα στο δέρμα και στις τρίχες των μαλλιών και ολόκληρου του σώματος, ενώ η ίριδα των ματιών είναι ρόδινη.

Η ιδιαιτερότητα της εμφάνισης αυτής της κατηγορίας ανθρώπων παρακίνησε την Taits να δημιουργήσει το συγκεκριμένο project. Η μοναδικότητα αυτής της ομορφιάς είναι κάτι που την υπνωτίζει και της θυμίζει ιστορίες φαντασίας από παραμύθια και θρύλους.

Αυτό το ύφος προσπαθεί να αποδώσει σε κάθε πρότζεκτ της με τη βοήθεια του Photoshop, μόνο που αυτή τη φορά δε χρειάστηκε επεξεργασία για να βγει το αποτέλεσμα αυτό.

«Ένιωθα τυχερή κι ευλογημένη καθώς δούλευα πάνω σε αυτό το πρότζεκτ και γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους», παραδέχεται η ίδια.

Δείτε τις φωτογραφίες της παρακάτω:

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.