Εκθέσεις φωτογραφίας

ΑΙΓΙΝΑ: “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ”!

Παρουσιάζονται οι καλύτερες φωτογραφίες του 3ου ελεύθερου Διαδικτυακού Φωτογραφικού Διαγωνισμού που διοργάνωσε το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας “Καποδίστριας”. Εγκαίνια: Παρασκευή 12 Απριλίου στις 20.00.

Συμμετείχαν 112 φωτογράφοι με 553 φωτογραφίες. Οι καλύτερες συμμετοχές αποτελούν την έκθεση που θα φιλοξενηθεί στο Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας στις 12, 13  και 14 Απριλίου με 35 φωτογράφους και 54 φωτογραφικά έργα. 

Υπάρχουν δύο βραβεία χορηγία του καταστήματος “Pet Shop Tzitzis – Aegina” αξίας 150 ευρώ, σε είδη του καταστήματος, για την καλύτερη φωτογραφία που επέλεξε η κριτική επιτροπή και για την φωτογραφία που επέλεξε το κοινό, αυτή που συγκέντρωσε τα περισσότερα likes.

Οι φωτογραφίες (τυπωμένες σε μέγεθος 30Χ40)θα δίνονται έναντι δωρεάς, στο συμβολικό ποσό των 15 ευρώ, με σκοπό την ενίσχυση τριών φιλοζωικών ομάδων στην Αίγινα: Προστασίας Ζώων Αίγινας Αγκιστρίου, Φάρμα Βρούβα και Αίγινα Cat Care. Οι ομάδες θα βρίσκονται στον χώρο της έκθεσης για ενημέρωση του έργου τους.

Η έκθεση θα λειτουργεί 10.00-21.00 και τις τρεις ημέρες. Στα εγκαίνια που θα γίνουν την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 20.00, με απονομή των βραβείων και παρουσίαση της δράσης των φιλοζωικών ομάδων που συμμετέχουν.

Φαίη Πίττα

Συμμετέχουν 

  • Φαίη Πίττα (1ο βραβείο του Διαγωνισμού από την κριτική επιτροπή)
  • Παναγιώτης Κορνάρος (1η φωτογραφία του Διαγωνισμού από το κοινό με 134 likes)
  • Έφη Μπεγνή, Σωτήρης Σαραντίδης, Άννα Γκίκα, Αννίτα Λεούση, Ασπασία Λεούση, Χριστίνα Χαγιά, Δανάη Σήμαν, Δαβερώνα Ευφροσύνη, Δημήτρης Σεϊταρίδης, Ντίνα Χατζίνα, Γεωργία Δημητρίου., Γεωργία Μανιμανάκη, Γεωργία Παπαχρήστου, Γιάννης Ψαλιδάκος, Κώστας Λαγός, Μάνος Γρηγορίου, Μάνθος Ματθαίος Μακαρονας, Μαρίνα Λυπιρίδου, Δημήτριος Παπαδόπουλος , Παύλος Κουτρουμπας, Σοφοκλής Καλυκάκης, Σπύρος Σανσωνέτης, Βούλα Μαμακοπούλου, Ειρήνη Γουόλτερ, Αλέξανδρος Μρκ., Άρτεμις Λαβούτα, Αρχοντία Μαρία Μαδώνη, Βιβή Κορφιάτη, Βιβή Κουτσούκου, Καλλιρρόη Μπέση, Ματίνα Κασιμάκη, Σταύρος Μακρίδης, Έλενα Φουντούκη.
  • Φωτό στην κορυφή της σελίδας: Παναγιώτης Κορνάρος