Photonet Show Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

11o PHOTONET SHOW: TA ΗIGHLIGHTS!

Τι μπορούμε να δούμε, 10 και 11 Μαρτίου, στη μεγάλη φωτογραφική γιορτή της Θεσσαλονίκης!

Από το Σάββατο στις 11πμ ως την Κυριακή στις 7μμ, η καρδιά της ελληνικής αγοράς του Imaging χτυπά δυνατά στο Porto Palace Hotel. To φωτογραφόφιλο κοινό της Βόρειας Ελλάδας (και όχι μόνο φυσικά!) θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, στα πλαίσια του 11ου Photonet Show!

Ας θυμηθούμε καταρχάς ποιες εταιρίες συμμετέχουν (η παράθεση γίνεται με αλφαβητική σειρά):

Σε όλα τα περίπτερα σάς αναμένουν εκπλήξεις και συγκινήσεις, καθώς το ανθρώπινο δυναμικό από τις συμμετέχουσες εταιρίες έχει δώσει τον καλύτερο εαυτό του για την αρτιότερη δυνατή παρουσία στην έκθεσή μας.

Στο παρόν άρθρο αποκαλύπτουμε ορισμένες μόνο από αυτές: κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας θα ανακαλύψετε πολλά περισσότερα – σας περιμένουμε!

ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε.

Η εταιρία παρουσιάζει την πλήρη γκάμα προϊόντων που αντιπροσωπεύει στην ελληνική φωτογραφική αγορά. Πιο συγκεκριμένα, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στα παρακάτω νέα προϊόντα:

  • Sony Alpha: Σε πανελλήνια πρώτη παρουσίαση δείτε την ολοκαίνουρια SONY α7 III!

Επίσης παρουσιάζεται η πλήρης γκάμα των φωτογραφικών μηχανών Alpha Full Frame και APS-C Emount, με έμφαση στις νέες και καινοτόμες Sony α9 και Sony α 7R ΙΙΙ.

Sony α9

Επιπλέον οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μεγάλη γκάμα φακών και αξεσουάρ, όπως ο νέος Sony SEL 24-105G.

Sony FE 24-105mm f/4 G OSS

  • Sony Pro Cameras: Παρουσιάζονται για πρώτη φορά οι νέες HXR-NX80 και PXW-Z90.

Sony HXR-NX80

  • Godox: πρώτη παρουσίαση για το πολυαναμενόμενο High-End επαγγελματικό Studio Flash AD600-Pro. Παράλληλα παρουσιάζεται το πλήρες οικοσύστημα on-camera flash και studio flash της εταιρίας, με πλούσια γκάμα αξεσουάρ.

Godox AD600 Pro

  • Yongnuo: πλήρης γκάμα φωτιστικών LED και on-camera flash.

Yongnuo YN360II

  • Atomos: πρώτη παρουσίαση των καινοτόμων Atomos SUMO & SUMO-M.

Atomos SUMO M

FUJIFILM  HELLAS A.E.
  • Αποκαλυπτήρια για την Fujifilm Χ-Η1: Η πρώτη παρουσίασή της πραγματοποιείται στο 11ο Photonet Show: έχουμε όλοι την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά την ναυαρχίδα της σειράς Χ!

FUJIFILM X-H1

  • Πρώτη παρουσίαση της Fujifilm  Χ-Α5!

Φωτογραφία του χρήστη Fujifilm Hellas.

  • Πρώτη παρουσίαση του instax SHARE smartphone printer SP-3.

instax SHARE SP-3

  • FUJIFILM GFX 50S

Στο περίπτερό της FUJIFILM HELLAS  θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά και την GFX 50S τη φωτογραφική μηχανή που προσφέρει “την καλύτερη ποιότητα εικόνας στον κόσμο” σύμφωνα με την εταιρία. Συνδυάζει εξαιρετική ανάλυση 51.4 ΜP με εξαιρετική, προηγμένη αναπαραγωγή χρωμάτων και φακούς υψηλής απόδοσης.

Φωτογραφία του χρήστη Fujifilm Hellas.

CANON

Aνάμεσα στα μοντέλα που παρουσιάζονται ξεχωρίζουν οι EOS 200D, EOS 77D, EOS 6D MARK II, EOS 5D MARK IV.

 

Canon EOS 200D

Canon EOS 77D

Canon EOS 6D Mark II

Canon EOS 5D Mark IV

 

ΕPSON

Στο περίπτερό της κυρίαρχη θέση έχει ο επαγγελματικός φωτογραφικός εκτυπωτής SureColor SC-P9000 που μπορεί να παράξει εντυπωσιακές εικόνες και εκτυπώσεις. Τα χρώματά του είναι έντονα και ζωντανά, οι μαύρες αποχρώσεις βαθιές και πλούσιες, ενώ οι άσπρες παραμένουν ευκρινείς και καθαρές χάρη στην προηγμένη ασπρόμαυρη λειτουργία ABW.

Epson SC-P9000

Παρών και ο SureColor SC-T5200D, ο οποίος μεγιστοποιεί την απόδοση σε περιβάλλοντα παραγωγής γραφικών, CAD και GIS με μεγάλο φόρτο εργασιών. Τα διπλά ρολά χαρτιού συνεχούς τροφοδοσίας και η υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης που παρέχει, ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς για μέγιστη παραγωγικότητα και ευελιξία.

Εpson SureColor SC-T5200D

Ακόμα διαθέσιμοι είναι οι SURELAB SL-D700Workforce Pro WF-C869R και WF-C5710DWF.

Epson Pro WF-C869R

 

MANIOS CINE TOOLS ΕΠΕ

Στο περίπτερο της εταιρίας θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την Canon EOS C200, τα νέα φώτα Aputure LS C120d και LS C300d, καθώς και χαρακτηριστικά μοντέλα LED φωτισμού της DEDOLIGHT και της F&V. Θα δείτε επίσης τις ολοκαίνουριες σειρές της Peak Design και της Tether Tools. Επιπρόσθετα, (και επειδή μόνο η δοκιμή πείθει) θα υπάρχουν διαθέσιμα τα gimbals της ikan και πολλές θήκες των THINK TANK PHOTO, PEAK DESIGN, MindShift Gear και OrcaBags. Επίσης, θα δείτε τριπόδια της 3 Legged Thing και της Cartoni, καθώς και πολλά ακόμα εργαλεία που κάνουν το έργο σας ευκολότερο και καλύτερο όπως φίλτρα των The Tiffen Company, Formatt Hitech Filters και μικρομακενιστικά των Hague Camera Supports, iKAN και Zacuto.

Canon EOS C200

Όσοι επισκέπτες κάνουν εγγραφή στο Νewsletter της Manios Cine Tools μπαίνουν σε κλήρωση για 2 από τους ολοκαίνουριους ιμάντες της PEAK DESIGN, τον SLIDE και τον SLIDE LITE, αξίας 65€+ΦΠΑ και 50€+ ΦΠΑ, αντίστοιχα!

Φωτογραφία του χρήστη Manios Cine Tools.

Τέλος, αν κάνετε μια παραγγελία για οποιοδήποτε αντικείμενο, μπαίνετε σε κλήρωση για ένα PEAK DESIGN EVERYDAY 20L BACKPPACK αξίας 260€+ΦΠΑ!

Φωτογραφία του χρήστη Manios Cine Tools.

KOΓΧΥΛΑΚΗΣ Ι. Α.Ε.

Στο περίπτερό της δείτε ορισμένα από τα πιο κλασικά μοντέλα της Nikon: συγκεκριμένα τις D500, D750, D7200. Eπίσης διαθέσιμη (μεταχειρισμένη) η D800E.

Αποτέλεσμα εικόνας για /d500

Nikon D500

Nikon D750

Nikon D7200

DIVITEC AE

Η εταιρία συμμετέχει με πλήρη γκάμα λύσεων στην ψηφιακή εκτύπωση για τον επαγγελματία και ερασιτέχνη φωτογράφο και με πλήρη γκάμα προϊόντων των εταιριών KODAK, LYCKY, BENQ και άλλων συνεργαζόμενων brands!

ARX PHOTOLAB – ΡΩΣΣΙΔΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ

H εταιρία, πρωτοπόρος στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης καθώς και σε μία πληθώρα άλλων υπηρεσιών, όπως ψηφιακά άλμπουμ, ευχολόγια και finishing, είναι επίσης δυναμικά παρούσα – τα στελέχη της σας περιμένουν από κοντά, με νέα σχέδια, νέο τιμοκατάλογο και πολλές προσφορές!

Φωτογραφία του χρήστη arx photolab.FISH EYE LTD

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η εταιρία παρουσιάζει προϊόντα εκτύπωσης με την τεχνολογία sublimation για διαφημιστικά δώρα, και εκτυπώσεις.

Φωτογραφία του χρήστη Fisheye LTD.