Market

20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019: CANON “CAPTURE THE FUTURE”

Το απόλυτο φωτογραφικό ραντεβού για τους επαγγελματίες!

H εκδήλωση “Capture the Future” έρχεται για 2η φορά στην Αθήνα, για να δώσει στο κοινό των επαγγελματιών φωτογράφων την ευκαιρία να ανακαλύψουν την ποιότητα και τις δυνατότητες των προϊόντων και λύσεων της Canon στον τομέα της απεικόνισης.

To event  αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους επαγγελματίες της ψηφιακής απεικόνισης και τους λάτρεις της φωτογραφίας ευρύτερα, να γνωρίσουν από κοντά την πλήρη γκάμα προϊόντων της εταιρίας, με ιδιαίτερη έμφαση στην επαναστατική σειρά προηγμένων φωτογραφικών μηχανών πλήρους καρέ EOS R System, η οποία αποτελείται από τις μηχανές πλήρους καρέ EOS R και EOS RP την εξειδικευμένη EOS Ra ενώ συνοδεύεται από μια πλήρη γκάμα νέων, κορυφαίας οπτικής ποιότητας φακών, που καλύπτουν  πλήρως τις εικονοληπτικές ανάγκες του επαγγελματία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, με ώρα έναρξης 16:30.

Οι φιλοξενούμενοι της Canon θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την τελευταία λέξη της ψηφιακής τεχνολογίας,όπως εκφράζεται μέσα από το σύστημα Canon EOS σε κορυφαίες DSLR και mirrorless φωτογραφικές μηχανές, με αποκορύφωμα τα  μοντέλα EOS R και RP, αλλά και την πρόσφατη EOS Ra, η οποία είναι η πρώτη φωτογραφική μηχανή πλήρους καρέ, ειδικά σχεδιασμένη για εφαρμογές αστροφωτογραφίας.

Οι ειδικοί της Canon θα εξηγήσουν όλες τις συναρπαστικές δυνατότητες και τα μοναδικά οφέλη του εκτεταμένου χαρτοφυλακίου της Canon, που καλύπτει με ολοκληρωμένο τρόπο όλο το φάσμα του ψηφιακού workflow, από τη λήψη μέχρι και την εκτύπωση.

Ωστόσο, η κεντρική ατραξιόν της εκδήλωσης αποτελούν οι εμπνευσμένες παρουσιάσεις διακεκριμένων επαγγελματιών φωτογράφων και συγκεκριμένα του διεθνούς φήμης φωτογράφου και Canon Ambassador, Clive Booth (φωτό) και των βραβευμένων Canon Photographers, Μπάμπη Τσουκιά και Πέτρου Σοφικίτη. Ειδικότερα, ο Clive Booth θα παρουσιάσει την εμπειρία του από την επαγγελματική χρήση της Canon EOS R στην κάλυψη των δραστηριοτήτων του Birmingham Royal Ballet, εξηγώντας τον ισχυρό αντίκτυπο και την τεράστια επίδραση που είχε η συγκεκριμένη φωτογραφική μηχανή, αλλά και οι νέοι συνοδευτικοί φακοί RF στην ποιότητα της δουλειάς του. Ο Clive έχει δηλώσει σχετικά: «Η EOS R έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζω τη φωτογραφία, και μου επιτρέπει να εργάζομαι με τρόπους που δεν θα ήταν δυνατόν να προσεγγίσω παλαιότερα. Οι εικόνες από αυτό το απίστευτο νέο σύστημα είναι πολύ απλά οι καλύτερες που έχω δει ποτέ!».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν τη δωρεάν συμμετοχή τους στη μοναδική αυτή εμπειρία τεχνολογίας και απεικόνισης της Canon, κάνοντας την εγγραφή τους εδώ. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας.


Photonet Newsletter
Kάθε Τρίτη & Πέμπτη όλα τα φωτογραφικά νέα δωρεάν!

   



Aρθρογράφος

Γιώργος Ατσαμετάκης

Freelance φωτογράφος, που ασχολείται με το μέσο πάνω από σαράντα χρόνια. Τα πιο αγαπημένα του θέματα είναι οι άνθρωποι, τα σπορ και η φύση. Εικόνες του έχουν διακριθεί σε διάφορους διαγωνισμούς φωτογραφίας και έχουν δημοσιευτεί τόσο σε διεθνή μέσα, μέσω πρακτορείων, όσο και σε πληθώρα ελληνικών περιοδικών. Έχει διατελέσει επί μακρά σειρά ετών Υπεύθυνος Τεχνικών Θεμάτων για το περιοδικό Photonet.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;