Χορηγίες Επικοινωνίας

ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟ 2ο B&W ATHENS PHOTOGRAPHY

Το Φεστιβάλ φιλοξενήθηκε στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων από τις 24 Φεβρουαρίου μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2024.

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου το 2ο B&W Athens Photography έκλεισε τις πύλες του. Το Φεστιβάλ φιλοξενήθηκε στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων. Το Photonet ήταν Χορηγός Επικοινωνίας. 

Στο ακροτελεύτιο δελτίο τύπου της φετινής διοργάνωσης σημειώνονται τα εξής: “ήταν μία πολύ επιτυχημένη διοργάνωση την οποία επισκεφθηκε χιλιάδες κόσμου τόσο από διάφορα μέρη της Ελλάδας, όσο και από το εξωτερικό και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες πάνω στη φωτογραφία, σε ένα κλίμα γιορτής.

Πολλοί επισκέπτες παρακολούθησαν τις ομιλίες που έγιναν στα πλαίσια του 2ου B&W Athens Photography με μεγάλο ενδιαφέρον αλλά είχαν και την ευκαιρία να δουν φωτογραφίες από 432 καλλιτέχνες από 71 χώρες.

Oι διοργανωτές ευχαριστούν όλους όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή μίας τόσο μεγάλης διοργάνωσης αλλά και όσους συμμετείχαν σε αυτήν και δίνουν ραντεβού για την επόμενη χρονιά!”

 


Aρθρογράφος

Ρούλα Χαρίτου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται από το 2008 στη Nexus Publications, στον τομέα της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων. H επικοινωνία για εκείνη είναι τρόπος ζωής και γι' αυτό και ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν. Αγαπάει επίσης το χορό και τη μουσική.