Photonet Special Day

6ο PHOTONET SPECIAL DAY: KYΡΙΑΚΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΑΘΗΝΑ – ROYAL OLYMPIC HOTEL

Ωράριο λειτουργίας: 11πμ-7μμ. Είσοδος δωρεάν!

Το νέο ραντεβού με την ενημέρωση, για ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους, είναι στο Royal Olympic Hotel (Αθανασίου Διάκου 28) 100 μέτρα από το Σταθμό Μετρό της Ακρόπολης! Μη χάσετε τις δωρεάν εταιρικές παρουσιάσεις και τα σεμινάριά μας!

Το 6ο Photonet Special Day θα συνδυάσει τη συμμετοχή εταιριών με τη φιλοξενία επιλεγμένων φωτογραφικών ομάδων, οι οποίες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά των μελών τους και να έρθουν σε επαφή με το ευρύ κοινό, στα πλαίσια της γενικότερης σχετικής εκστρατείας που έχει ξεκινήσει από το Photonet. 

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Καλλιρόη του ξενοδοχείου.

Τι θα δουν οι επισκέπτες 

Γενικός στόχος των Photonet Special Days είναι να προσφέρουν ενημέρωση για το imaging σε ολόκληρη την Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία στις εταιρίες που συμμετέχουν να αναδείξουν όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες τους στο κοινό της κάθε διοργάνωσης που περιλαμβάνει τόσο τους επαγγελματίες του Imaging (φωτογράφοι, βιντεολήπτες κ.λπ.) όσο και όλους τους δραστήριους ερασιτέχνες – prosumers φωτογράφους.

Στο φετινό event της Αθήνας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά (touch & feel) τα τελευταία μοντέλα των σημαντικότερων εταιριών του Imaging και παράλληλα να έχουν μια μοναδική δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τα στελέχη αυτών, προκειμένου να έχουν αναλυτικές απαντήσεις σε οποιαδήποτε απορία τους.

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να ανταλλάξουν απόψεις για τη φωτογραφία με πολλούς ακόμα δημιουργούς, οι οποίοι ασχολούνται συστηματικά με το μέσο, στα πλαίσια της συμμετοχής τους σε ορισμένες από τις πιο πολυπληθείς και ενεργές κοινότητες, λέσχες και ομάδες φωτογραφίας στη χώρα.

Συμμετοχές 

H παράθεση των εταιριών και εν συνεχεία των ομάδων γίνεται με αλφαβητική σειρά:

Aνακοίνωση νικητών διαγωνισμού “Your Best Photo – 2019”

Ο νέος μας φωτογραφικός διαγωνισμός ξεκίνησε ήδη και περιμένει την καλύτερη εικόνα σας. Στείλτε μας, τώρα, τη συμμετοχή σας και διεκδικήστε τρία μεγάλα δώρα!

 • 1ο βραβείο: Mirrorless Fujifilm X-A5, σε ασημί χρώμα,  με φακό 15-45mm, προσφορά της Fujifilm Hellas A.E., αξίας 600€! 
 • 2o βραβείο: Aδιάβροχη Panasonic Lumix DMCFT30, σε μπλε χρώμα, προσφορά της INTERTECH AE, αξίας 170€
 • 3o βραβείο: Kit για smartphone Manfrotto Smart Twist Grip LED, προσφορά της Χ. Αλεξάνδρου & ΣΙΑ Ε.Ε., αξίας 120€

Οι νικητές θα ανακοινωθούν (και θα παραλάβουν απευθείας τα δώρα τους εφόσον παραβρίσκονται στο event) στις 6μμ!

Εταιρικές παρουσιάσεις

Δείτε τη σχετικά λίστα:

 • 11:30 – 12:00, Δ. & Ι. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε.
 • 12:15 – 12:45, CANON GREECE
 • 13:00 – 13:30, FUJIFILM HELLAS A.E.
 • 13:45 – 14:15, SONY EUROPE L.t.d δ.τ. SONY HELLAS

Όλες οι διαθέσιμες θέσεις για τις εταιρικές παρουσιάσεις εξαντλήθηκαν! Παρακαλούνται όλοι όσοι (-ες) έχουν λάβει επιβεβαίωση συμμετοχής σε αυτές, να προσέρχονται δέκα (10) λεπτά νωρίτερα από την αναγραφόμενη ώρα έναρξής τους, έχοντας μαζί τους (τυπωμένη ή στο smartphone) την παραπάνω επιβεβαίωση για να εξασφαλίσουν τη θέση τους!

<strong>ΠΟΦ: πρόσκληση στα μέλη της για δυναμικό παρών στο 6ο Photonet Special Day!</strong>
Aπό τις 3:45μμ ως και τις 4:45μμ θα πραγματοποιηθεί, στα πλαίσια του event μας, ενημερωτική συνάντηση των μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων, με δωρεάν είσοδο, στην οποία θα μιλήσει ο Πρόεδρος Σπύρος Διαμαντόπουλος.

Έκθεση μεταχειρισμένου εξοπλισμού, ιστορικών μηχανών και κορυφαίου φωτισμού

Το νέο εγχείρημα της εταιρείας Αγκοπιάν επιχειρεί να συνδέσει τον κλασικό με το σύγχρονο εξοπλισμό, να προσεγγίσει τον κόσμο των μεταχειρισμένων με γνώση και αγάπη για την φωτογραφία, τον εξοπλισμό της και την ιστορία τους,  και να αγκαλιάσει τη δημιουργία εικόνας από οποιοδήποτε μέσο.

Στα πλαίσια του 6ου Photonet Special Day θα παρουσιαστούν:

 • Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ολόφρεσκο DJI Mavic Mini! Mαζί του και η DJI Osmo Action camera. 

 • Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Fujifilm Χ-Pro3! Mαζί της η GFX100 αλλά και το Frontier DE 100!

 • H Panasonic S1 με τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο 4K 60p/50p για πρώτη φορά σε DSL mirrorless μηχανές!

 • Για πρώτη φορά στη Ελλάδα η νέα Sigma Fp, η μικρότερη full frame mirrorless κάμερα στον κόσμο!

 • H Sony α7 R IV αλλά και η Cyber-shot RX 100 VII – δύο μοντέλα που ανακοινώθηκαν φέτος το καλοκαίρι!

 • Η νέα τσάντα Manfrotto Pro Light Reloader Tough L-55 για μηχανές DSLR και CSC, το στούντιο φλας Jinbei MSN III 800, το τρίποδο ταξιδίου Manfrotto Element Traveller Big Black, το σταθεροποιητή gimbal 3 αξόνων Zhiyun-Tech WEEBILL LAB και τρίποδο χειρός TransMount για μηχανές DLSM και DSLR μέχρι και 3kg – όλα διατίθενται από την Aλεξάνδρου Χ. & ΣΙΑ ΕΕ (albapv).

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ:  ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ 6ου PHOTONET SPECIAL DAY!