Photonet Show Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

TA ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΟΥ 8ου PHOTONET SHOW

Λεπτομέρειες για όλες τις εταιρίες που συμμετέχουν στην επερχόμενη διοργάνωση!

Το 8ο Photonet Show, σε διοργάνωση της Nexus Publications A.E., θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Νοεμβρίου 2015, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, στη Μαρίνα της Λεμεσού.

Η έκθεση θα παρουσιάσει όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο της φωτογραφίας και θα είναι ανοιχτή για όλους όσους ενδιαφέρονται γι’ αυτή: επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους, μαθητές – σπουδαστές – φοιτητές φωτογραφίας κ.λπ.

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τις εταιρίες που έχουν δηλώσει συμμετοχή:

 • Albumake Handmade Albums

  Οι συνεχώς αυξανόμενες ανταγωνιστικές συνθήκες της αγοράς, σε συνδυασμό με τις όλο και μεγαλύτερες ανάγκες του επαγγελματία φωτογράφου, αποτελέσαν την κύρια έμπνευση της δημιουργίας της Albumake. Με κύριο στόχο την κατασκευή ψηφιακών album, μόλις σε 5 χρόνια, διανύει μια επιτυχημένη πορεία που την κατατάσσει ανάμεσα στις πλέον αξιόπιστες και αποτελεσματικές εταιρίες του κλάδου. Μια σειρά από καινοτομίες χαρακτηρίζουν την διαδρομή της Albumake, καθώς ήταν η πρώτη εταιρία που ξεκίνησε την κατασκευή των ψηφιακών άλμπουμ με πασπαρτού. Εκμεταλλευόμενοι την 20έτη εμπειρία στον χώρο της φωτογραφίας, της εκτύπωσης και της βιβλιοδεσίας, η Εύα Κόννα και ο Μάνος Δασκαλάκης, καταφέρνουν να εξυπηρετούν ένα πολύ μεγάλο αριθμό πελατών όχι μόνο εντός Αττικής αλλά και από άλλους νομούς της Ελληνικής επικράτειας, στους οποίους δεν υπήρχε αντίστοιχο επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών. Η παρουσία της Albumake στις κλαδικές εκθέσεις, αποδεικνύουν κάθε φορά την φιλοσοφία της, η οποία είναι να αντιμετωπίζει τον κάθε φωτογράφο ως ξεχωριστό επαγγελματία και να αναλύει τις ανάγκες του ώστε να μπορεί να προσφέρει προϊόντα με προστιθέμενη αξία προς τους πελάτες τους. Η αφοσίωση αυτή οδήγησε στην δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης, που σε συνδυασμό με τις κορυφαίες οικονομικές προτάσεις της, αναδεικνύεται σε αρωγό για την ανάπτυξη και την εξέλιξη των πελατών της και αποτελεί το συγκριτικό πλεονέκτημα της. Μεγάλη γκάμα εξωφύλλων καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών, ενώ ο διαχωρισμός τους σε κατηγορίες με αστέρια βοηθάει στην απλοποίηση του τιμοκατάλογου. Όλοι οι πελάτες με το επιβεβαιωμένο σύστημα Ultimate Rewards αποκτούν πόντους που μπορούν να τους εξαργυρώνουν λαμβάνοντας εκπτώσεις έως και 1000€. Η δωρεάν αποστολή σε ολόκληρη την Ελλάδα αποτελεί έναν ακόμα πόλο έλξης, ενώ τα δωρεάν εκθεσιακά που εισήγαγε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2015 εντατικοποιούν ακόμα περισσότερο την δέσμευση της Albumake απέναντι στους νέους πελάτες της. Η συμμετοχή της στo 8ο Photonet Show θα επεκτείνει τις πωλήσεις στην Κύπρο, προσφέροντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που τη διακρίνουν.

 • Δημάρχου Χρήστου Μπέκα 91, 19004, Σπάτα τηλ.: 2106633346
 • E-mail: info@albumake.com

Albumake Handmade Albums

 • Αλεξάνδρου Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε.

  Για πάνω από σαράντα χρόνια η δραστηριότητα της εταιρείας έχει επικεντρωθεί κυρίως στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού. Στο διάστημα αυτό οι σημαντικότερες εταιρείες επαγγελματικού εξοπλισμού του φωτογραφικού χώρου, μας εμπιστεύτηκαν την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων τους στη χώρα μας.

  Οι ρίζες της εταιρείας μας ξεκινούν από το 1927. Ο Μ. Κοφινάς πατέρας του Ν. Κοφινά υπήρξε ο ιδρυτής της αντιπροσωπεύοντας τις εταιρείες των αδελφών Lumiere, των επινοητών του κινηματογράφου, οι οποίοι κατασκεύαζαν και φωτογραφικές μηχανές. Ο Ν. Κοφινάς συνέχισε στην ίδια δραστηριότητα στον τομέα του photofinishing, της αυτόματης δηλαδή επεξεργασίας (εμφάνιση- εκτύπωση) μετά τη λήψη.  Με την πρόσληψη του Χαρ. Αλεξάνδρου o προσανατολισμός της εταιρείας στράφηκε σταδιακά προς τον επαγγελματικό εξοπλισμό στούντιο.  Τα τελευταία χρόνια με τις αλλαγές που εν τω μεταξύ επέβαλε η ψηφιακή τεχνολογία στην φωτογραφία, οι περισσότερες από τις εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε στράφηκαν προς την παραγωγή προϊόντων για την ευρύτερη φωτογραφική αγορά. Το ίδιο έπραξε και η εταιρεία μας, εισάγοντας προϊόντα ευρύτερης κατανάλωσης. Επιπλέον, η ηλεκτρονική επέβαλε και την ουσιαστική συγχώνευση της φωτογραφίας με το βίντεο. Γ’ αυτό η εταιρία μας επεκτάθηκε εδώ και καιρό στην εμπορία προϊόντων βίντεο, όπως κάθε είδους φωτιστικών (led, ψυχρού φωτισμού φθορισμού, και λαμπτήρων πυρακτώσεως), γερανών, camera stabilizers κλπ.

  Παράλληλα με το επαρκές σχεδόν πάντοτε απόθεμα εμπορευμάτων, θεωρήσαμε καθήκον μας να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των προϊόντων μας μετά την πώληση. Για τον λόγο αυτό οργανώσαμε το τεχνικό μας τμήμα και έτσι έχουμε στη διάθεση των πελατών μας και τεχνική υποστήριξη. Η επιλογή των προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε γίνεται με  κριτήριο τη γνώση του αντικειμένου και με γνώμονα την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής.

  Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας πιστεύουμε να συμβάλλει ακόμη περισσότερο στην ενημέρωση και στην άμεση επαφή μας με τον καταναλωτή. Επειδή η φόρτωση προϊόντων της ιστοσελίδας μας βρίσκεται σε εξέλιξη επιλέξαμε για την πλήρη ενημέρωση να υπάρχει link με την ιστοσελίδα του κάθε προμηθευτή μας. Η αποστολή των προϊόντων της αρεσκείας σας θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή δια μέσου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 • Oρμηνίου 9, 11528, Aθήνα, τηλ.: 2107236847, 2107248903, fax: 2107249848
 • E-mail: support@albapv.gr

Αλεξάνδρου Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε.

 • Chn Papers Ltd

  H CHN Paper Ltd Η ιδρύθηκε το 1993 ως ένα εμπορικό σήμα με δράση στον τομέα της λιανικής εμπορίας. Το 1995 γίνεται μια Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης (ΕΠΕ) και αναπτύσσει μια νέα διαδρομή στο Χονδρικό Εμπόριο. Η εταιρεία μας έδρα μας είναι στη Λευκωσία, στην Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου, αλλά παραδίδουμε τα προϊόντα μας σε κάθε γωνιά του νησιού. Το Φωτοτυπικό χαρτί ήταν το πρώτο και βασικό προϊόν μας. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα προστεθούν νέα προϊόντα σύμφωνα με τη ζήτηση της αγοράς με αποτέλεσμα να έχουμε σήμερα μια τεράστια γκάμα προϊόντων. Με την εμπειρία και την εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού μας, από 25 επαγγελματίες και με 17 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής στην αγορά καταφέραμε να εδραιώσουμε την εταιρία στο χώρο μας παρέχοντας προϊόντα για επιχειρήσεις, όπως βιβλιοπωλεία, φωτοτυπικά κέντρα, καταστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, καταστήματα με ψηφιακούς εκτυπωτές, Σχεδιαστές επιγραφών, τυπογραφεία, σχεδιαστές σφραγίδων, μίνι μάρκετ και σούπερ μάρκετ.Στόχος μας είναι η εισαγωγή και διανομή “Value for Money” προϊόντων για τις καθημερινές ανάγκες, όπως επίσης και “Premium” που προορίζονται για εξειδικευμένες ανάγκες.

 • 6 Trikomou str. – Dali Industrial Area, P.O.Box 28826, 2083 Strovolos Nicosia – Cyprus
 • Tel. Offices : 00357 22 572 174, Tel. Orders : 00357 22 572 172
 • Fax no. : 00357 22 572 173
 • E-mail : louiza@chnpaper.net

Chn Papers Ltd