Photonet Special Day

8o PHOTONET SPECIAL DAY: VIDEO & ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ!

Οι καλύτερες στιγμές από τη διοργάνωση που έδωσε και πάλι σφυγμό στην ελληνική φωτογραφική αγορά!

Η φωτογραφία επέστρεψε δυναμικά! Το πρώτο event για το Imaging στην Ελλάδα μετά την έλευση της λαίλαπας του Covid-19 είχε την υπογραφή της Nexus Publications AE και στέφθηκε με απόλυτη οργανωτική επιτυχία, σημειώνοντας παράλληλα εξαιρετική επισκεψιμότητα την Κυριακή 28/11/21 στο Royal Olympic Hotel.

Συμμετείχαν αλφαβητικά:

Ευχαριστούμε θερμά τους επισκέπτες και τις επισκέπτριες του 8ου Photonet Special Day τόσο για την προσέλευσή τους όσο και για την πιστή τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας έναντι του Covid-19, τις εταιρίες για τη συμμετοχή και τη στήριξη που προσέφεραν στο event και φυσικά τον ΣΕΚΑΦ, υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση! Στο σημείο αυτό, μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί το  μήνυμα που απέστειλε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κώστας Τάγκαλος στον Σύμβουλο Εκδόσεων της Νexus Publications AE Mενέλαο Μελετζή μετά τη λήξη του event (29/11/21):

Καλησπέρα Μενέλαε

Εκ μέρους του ΔΣ του ΣΕΚΑΦ θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μας και τα συγχαρητήρια μας για την επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης. Τόσο η εκδήλωση αυτή καθ’ εαυτή όσο και οι απονομές των βραβείων αποτέλεσαν ένα φωτεινό παράδειγμα και ένα θετικό test run για το προσεχές μέλλον. Σε ένα πιο προσωπικό τόνο θα ήθελα και εγώ να σε ευχαριστήσω για την συνεισφορά σου στον χώρο μας – ειδικά αυτά τα τελευταία χρόνια της δικής μου ενασχόλησης με τα κοινά ξέρω ότι στους Αγίους Αναργύρους έχω έναν σταθερό σύμμαχο και ένα αξιόλογο Άνθρωπο.

Κωστας Τάγκαλος

Ακολουθεί το φωτορεπορτάζ που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Ατσαματέκη. Ευχαριστούμε θερμά τους Γιώργο Γρηγορόπουλο και Βασίλη Στάμο για την παραχώρηση των εικόνων τους.

Bonus video!

Ο φίλος και συνεργάτης του Photonet Κωνσταντίνος Κατσιάνης μάς δίνει τη δική του ματιά για όλα όσα έγιναν στο event! Τον ευχαριστούμε θερμά για τη συνεισφορά του!