Photonet Special Day

8ο PHOTONET SPECIAL DAY: KYΡΙΑΚΗ 28 NOEΜΒΡΙΟΥ 2021 ΑΘΗΝΑ – ROYAL OLYMPIC HOTEL

Ωράριο λειτουργίας: 11πμ-7μμ – Είσοδος δωρεάν, αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής εγγραφής!

Η φωτογραφία επιστρέφει! Το πρώτο event για το Imaging στην Ελλάδα μετά την έλευση της λαίλαπας του Covid-19 είναι γεγονός – και φυσικά έχει την υπογραφή της Nexus Publications AE! Το ραντεβού με την ενημέρωση, για ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους, είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 28/11/21 (11πμ-7μμ) στην αίθουσα Καλλιρόη του Royal Olympic Hotel (Αθανασίου Διάκου 28) 100 μέτρα από το Σταθμό Μετρό της Ακρόπολης: το 8ο Photonet Special Day, υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ, σας περιμένει!

PHOTONET SPECIAL DAY: ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΤΕ…

…Πού είχαμε μείνει πριν την έλευση του κορωνοϊού; Ας θυμηθούμε την mini movie του προηγούμενου σχετικού αθηναϊκού event μας: πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1/12/19  και αποτέλεσε το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο Special Day του Photonet – μέχρι το επόμενο φυσικά!

Δείτε το πλήρες φωτορεπορτάζ του 6ου Photonet Day, με ένα κλικ εδώ!


…ΣΤΟ ΤΩΡΑ!

Δύο σχεδόν χρόνια μετά από τα παραπάνω, κι αφού μεσολάβησε και το 7ο Photonet Special της Κρήτης που ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε οργανώσει στη Μεγαλόνησο, ερχόμαστε στο σήμερα: η φωτογραφία είναι και πάλι εδώ: ακολουθούν όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε για το 8ο Photonet Special Day!

Υγειονομικό Πρωτόκολλο Λειτουργίας

Η ασφαλής συμμετοχή όλων στο 8ο Photonet Special Day είναι η πρώτη και κορυφαία μας προτεραιότητα: το τρέχον* υγειονομικό πρωτόκολλο λειτουργίας που έχει εξαγγελθεί για τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων (Κοινή Υπουργική Απόφαση ΔΙα/Γ.Π.οικ. 72486/2021 – ΦΕΚ 5401/Β/20-11-2021) θα τηρηθεί πιστά, προκειμένου να απολαύσουμε ανεμπόδιστα μια μοναδική γιορτή για τη φωτογραφία!

Τα μέτρα πρόνοιας του ξενοδοχείου
 • Το Royal Olympic τηρεί όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και καθαριότητας όπως έχουν ορισθεί από τον Εθνικό  Οργανισμό Υγείας και το Υπουργείο Τουρισμού.
 • Είναι ένα από τα ελάχιστα ξενοδοχεία στην Αθήνα όπου ο χώρος του ισογείου είναι διαμπερής και αερίζεται φυσικά από τον κήπο της πισίνας.
 • Επιπλέον η κεντρική μονάδα κλιματισμού του ξενοδοχείου δεν ανακυκλώνει τον αέρα, αλλά εισάγει συνεχώς φρέσκο, τον οποίο κλιματίζει κρατώντας σταθερή τη θερμοκρασία.
 • Αυξημένος καθαρισμός και απολύμανση γίνεται σε όλα τα σημεία επαφής υψηλής επικινδυνότητας και σε όλες τις εκτεθειμένες επιφάνειες του ξενοδοχείου. Έμφαση δίνεται σε πόρτες, λαβές, δημόσια τηλέφωνα, ρεσεψιόν, διακόπτες και κοινόχρηστες τουαλέτες.
 • Ειδικότερα ως προς το Εστιατόριο και το Bar, ακολουθούνται υψηλά πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής των τροφίμων, καθώς και αυστηρό πρωτόκολλό υγιεινής για το προσωπικό. Οι επιφάνειες και τα έπιπλα του εστιατορίου απολυμαίνονται μετά από κάθε υπηρεσία. Η χωρητικότητα του εστιατορίου έχει μειωθεί, αφού η απόσταση μεταξύ των τραπεζιών αυξήθηκε σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες.
 • Όλες οι μονάδες κλιματισμού στους κοινόχρηστους χώρους καθώς και το κεντρικό σύστημα εξαερισμού του ξενοδοχείου καθαρίζονται και απολυμαίνονται σχολαστικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
 • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για το προσωπικό και τους επισκέπτες. 

* Το υγειονομικό πρωτόκολλο δύναται να διαφοροποιηθεί, ανά πάσα στιγμή, με ενδεχομένες νεότερες κρατικές διατάξεις που θα ανακοινωθούν έως την ημέρα διεξαγωγής του 8ου Photonet Special Day. Η διοργάνωση θα προσαρμοστεί άμεσα στις όποιες αλλαγές αποφασιστούν.


Πώς θα εξασφαλίσετε την είσοδό σας στο 8ο Photonet Special Day

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες. Εξασφαλίζουν τόσο την ασφαλή συμμετοχή όλων μας στο event όσο και την ταχεία διαδικασία εισόδου σας σε αυτό:

 • Η δωρεάν είσοδος στο 8ο Photonet Special Day εξασφαλίζεται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής σας προεγγραφής σε αυτό! Συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο άρθρο, θα λάβετε απευθείας στο email σας τη σχετική πρόσκληση εισόδου.
 • Η πρόσκληση αυτή ισχύει για ένα (1) άτομο, είναι προσωπική και θα πρέπει να την έχετε μαζί σας (σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή).
 • Η πρόσκληση δεν επαρκεί από μόνη της για την είσοδό σας στο event. Πρέπει να συνοδεύεται από πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή). Η επαλήθευση του πιστοποιητικού θα γίνεται μέσω της γνωστής εφαρμογής Covid Free GR.
 • Παράλληλα, θα πρέπει να έχετε μαζί σας είτε δελτίο αστυνομικής ταυτότητας είτε διαβατήριο, καθώς θα πραγματοποιείται και έλεγχος ταυτοπροσωπίας.
 • Μετά τον επιτυχή έλεγχο των παραπάνω εγγράφων, κάθε επισκέπτης θα λαμβάνει ειδική κάρτα εισόδου προκειμένου να εισέλθει στην αίθουσα Καλλιρόη του ξενοδοχείου Royal Olympic που φιλοξενεί το event – η κάρτα επιστρέφεται κατά την αποχώρησή του προκειμένου να διατηρείται, ανά πάσα στιγμή, ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός παριστάμενων στην αίθουσα!
 • Όσον αφορά τους ανήλικους (-ες) επιτρέπεται η είσοδός τους εφόσον η ηλικία τους είναι άνω των 16 ετών και διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Κάρτες εισόδου επισκέπτη για το 8ο Photonet Special Day: παραλαμβάνονται στην είσοδο της εκδήλωσης, μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών εγγράφων, και παραδίδονται στην έξοδό σας από την αίθουσα του event!

Κανόνες Λειτουργίας & Πρόσθετα Μέτρα Προστασίας
 • Οι επισκέπτες θα πρέπει να διατηρούν απόσταση ενάμισι (1.5) μέτρου [ένα (1) άτομο ανά 2 τ.μ.] εντός της αίθουσας που φιλοξενεί το 8ο Photonet Special Day.
 • Για τα τραπέζια συσκέψεων ισχύουν οι κανόνες για την απόσταση μεταξύ τραπεζοκαθισμάτων στην εστίαση.
 • Θα υπάρχουν υλικά αντισηψίας και απολύμανσης στο χώρο κάθε συμμετέχουσας εταιρίας με ευθύνη της διοργανώτριας Nexus Publications AE.
 • Θα τηρηθεί σύστημα καταμέτρησης ατόμων, μέσω των ειδικών σχετικών καρτών εισόδου (βλ. παραπάνω) που θα λαμβάνει κάθε επισκέπτης προκειμένου να εισέρχεται στην αίθουσα που φιλοξενεί το 8ο Photonet Special Day. Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων που θα έχουν ταυτόχρονη παρουσία στην αίθουσα που θα φιλοξενήσει το event θα καθοριστεί σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγείας που θα ισχύουν την ημέρα της εκδήλωσης.
 • Θα υπάρχουν τακτικές ηχητικές ανακοινώσεις μηνυμάτων για την τήρηση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας.

Τι θα δουν οι επισκέπτες 

Γενικός στόχος των Photonet Special Days είναι να προσφέρουν ενημέρωση για το imaging σε ολόκληρη την Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία στις εταιρίες που συμμετέχουν να αναδείξουν όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες τους στο κοινό της κάθε διοργάνωσης που περιλαμβάνει τόσο τους επαγγελματίες του Imaging (φωτογράφοι, βιντεολήπτες κ.λπ.) όσο και όλους τους δραστήριους ερασιτέχνες – prosumers φωτογράφους αλλά και τους φοιτητές – σπουδαστές του μέσου.

Λόγω των περιορισμών που επιβάλλει το ισχύον Υγειονομικό Πρωτόκολλο Λειτουργίας, το 8ο Photonet Special Day έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει πεπερασμένο αριθμό εταιριών. Η επιλογή τους έγινε αφενός με βάση τη δυναμική τους στην αγορά, αφετέρου με το αντικείμενο δράσης τους – βασικότερο κριτήριό μας το να αποκομίσει κάθε επισκέπτης της έκθεσης την ευρύτερη δυνατή ενημέρωση για τα νέα της αγοράς.

Στο φετινό event της Αθήνας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά (touch & feel) τα τελευταία μοντέλα των σημαντικότερων εταιριών του Imaging και παράλληλα να έχουν μια μοναδική δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τα στελέχη αυτών, προκειμένου να έχουν αναλυτικές απαντήσεις σε οποιαδήποτε απορία τους.

Συμμετοχές 

H παράθεση των εταιριών γίνεται με αλφαβητική σειρά:


Φόρμα Συμμετοχής στο 8ο Photonet Special Day

Η συμπλήρωσή της είναι απαραίτητη προκειμένου να αποκτήσετε δικαίωμα εισόδου στο event. Αμέσως μετά την υποβολή της, θα λάβετε μέσω email την προσωπική σας πρόσκληση (αν δεν βλέπετε το μήνυμά μας, παρακαλούμε ελέγξτε το φάκελο Spam ή το φάκελο Aνεπιθύμητης αλληλογραφίας).

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ: ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 5 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΣΤΟ 8ο PHOTONET SPECIAL DAY!