Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

9ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΤΣΙΟΣ»

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλλει μέχρι τέσσερις φωτογραφίες, έγχρωμες ή ασπρόμαυρες.

Η Φωτογραφική Λέσχη Βόλου προκηρύσσει τον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΤΣΙΟΣ» με θέμα: «Πόλεις».

Πόλεις, ένας χώρος κατασκευασμένος από τους ανθρώπους. Η δομή τους, η αλληλο-επίδρασή τους με τον άνθρωπο, κάτοικο ή επισκέπτη. Η κίνηση των ανθρώπων και η συνεχής αναδιαμόρφωση του χώρου από την παρουσία ή την απουσία του ανθρώπου.

ΒΡΑΒΕΙΑ – ΕΠΑΙΝΟΙ – ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Θα απονεμηθούν τρία βραβεία (1ο, 2ο & 3ο), τρεις έπαινοι (1ος, 2ος & 3ος) και αριθμός αναρτήσεων, ο οποίος θα αποφασιστεί από την Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού. Τα βραβεία θα συνοδεύονται από αναμνηστικά δώρα. Στα βραβεία και τους επαίνους θα δοθεί αναμνηστική πλακέτα και σε όλες τις φωτογραφίες που θα διακριθούν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Στον διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε Έλληνας, ερασιτέχνης ή επαγγελματίας φωτογράφος, ή σπουδαστής σχολής φωτογραφίας, μέλος ή όχι της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου, που ζει στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, καθώς και κάθε αλλοδαπός, που κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα.
2. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλλει μέχρι τέσσερις (4) φωτογραφίες, έγχρωμες ή ασπρόμαυρες (RGB).
3. Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτές μόνο φωτογραφίες που δεν έχουν έχουν υποστεί επεξεργασία ηλεκτρονικά ή έχουν υποστεί επεξεργασία με τρόπο που δεν παραποιεί την πραγματικότητα.
4. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι σε ψηφιακή μορφή (αρχείο jpg) με όνομα το ονοματεπώνυμο του φωτογράφου και τον αύξοντα αριθμό από 01 έως 04 (για παράδειγμα eponimo_onoma 01.jpg). Η μικρή πλευρά της φωτογραφίας πρέπει να έχει ελάχιστη διάσταση 2362 pixel και η μεγάλη ελάχιστη διάσταση 3543 pixel (ελάχιστη διάσταση 20Χ30 εκατοστά στα 300dpi). Επί της φωτογραφίας δεν πρέπει να είναι ενσωματωμένο το ονοματεπώνυμο ή το λογότυπο του φωτογράφου.
5. Οι φωτογραφίες που αποστέλλονται πρέπει να συνοδεύονται από το «Δελτίο Συμμετοχής» που ακολουθεί την προκήρυξη του διαγωνισμού.
6. Το δικαίωμα συμμετοχής ορίζεται στα 5.00€ ανά συμμετέχοντα.
7. Το κόστος συμμετοχής κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό: Εθνική Τρά-πεζα, IBAN GR 6901107810000078100178090, Δικαιούχος Δαπόντα Ελένη του Ιάσονα, SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA.
8. Το CD ή DVD που περιέχει τις φωτογραφίες θα πρέπει να αποσταλεί σε φάκε-λο στην ταχυδρομική θυρίδα της Λέσχης (Φωτογραφική Λέσχη Βόλου, Τ.Θ.1382, Τ.Κ. 38110 – Βόλος) και να περιέχει το δελτίο συμμετοχής του δια-γωνισμού και την απόδειξη κατάθεσης του δικαιώματος συμμετοχής. Η επίδοση του φακέλου με το CD ή DVD, συνοδευόμενο από το δελτίο συμμετοχής, μπορεί να γίνει και αυτοπροσώπως στον ταμία της Λέσχης κύριο Δημήτρη Μπαρμπαγιάννη, στον οποίο μπορεί να δοθεί και το δικαίωμα συμμετοχής, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως στο 6947151898.

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ!

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΒΟΛΟΥ
    Κτίριο Πολιτιστικού Οργανισμού Νέας Ιωνίας
    Σταδίου & Μανδηλαρά
    Τ.Θ.1382 Τ.Κ. 38110 – ΒΟΛΟΣ
    www.photovolos.gr – e-mail: info@photovolos.gr

 – Φωτό στην κορυφή της σελίδας: Σκοτεινιώτης Γιάννης – Ιts Own Light (1ος Έπαινος  στον περσινό 8ο διαγωνισμό “Δημήτρης Λέτσιος”)