Photonet Show Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

TA ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΟΥ 9ου PHOTONET SHOW

Η εταιρία Hellenic Photo Frame με υπεύθυνο τον κ. Γκάτζια Μιχάλη έχει έδρα στην Πάργα εδώ και 26 χρόνια και εξειδικεύεται στην κατασκευή κορνιζών και στο εμπόριο τουριστικών ειδών. Τα τελευταία 12 χρόνια η εταιρία έχει επεκταθεί και στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης fine art (φωτογραφικής ποιότητας) και σε επιγραφές παντός τύπου.

Τα προϊόντα της εταιρίας μας για φωτογραφικά καταστήματα είναι: κορνίζες ξύλινες σε διάφορες διαστάσεις, φωτογραφοθήκες, πασπαρτού σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Επίσης, τζαμάκια κλίψ, πασπαρτού με παιδικά θέματα Disney, αυτοκόλλητα χαρτόνια, PVC μαύρο ή λευκό 3 χιλ. kappa fix μαύρο ή λευκό αυτοκόλλητο 5-10 χιλ. ,  MDF αυτοκόλλητα 3-8 χιλ.

Επίσης, εκτύπωση Fine art ότι πιο τέλειο στην εκτύπωση σε φωτογραφικό χαρτί, καμβά ματ ή γυαλιστερό σε μικρές και μεγάλες διαστάσεις σε καμβά γυαλιστερό ή ματ μαζί με τελάρο box 4Χ4cm ή 2,5Χ4cm στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Τώρα και κάτι νέο! Διαφημιστικά μαγνητάκια με αριθμό ευρεσιτεχνίας (100% ελληνικό προϊόν, κατασκευασμένα στην εταιρία μας). Μαγνητάκια για γεννέθλια, βαπτίσεις, γάμους, για διαφήμιση της επιχείρησης σας και για ότι άλλο έχετε φανταστεί!

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα αυθημερόν.

 • Αγίου Αθανασίου 16, Πάργα – Πρεβέζης 48060, Tηλ.: 26840 32421, Kιν.: 6944455102, Fax: 26840 31703
 • Email: gatsias@otenet.gr

DSC_8835

Η Canon Ελλάδας, γραφείο της Canon Europe, αποτελεί το περιφερειακό δίκτυο πωλήσεων και μάρκετινγκ της Canon Inc., που εκπροσωπείται σε 116 χώρες και απασχολεί 17.000 άτομα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (χώρες EMEA).

Η Canon ιδρύθηκε το 1937 με στόχο να δημιουργήσει μια φωτογραφική μηχανή με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα για τους πελάτες της. Από τότε, το αστείρευτο πάθος της εταιρείας για τη Δύναμη της Εικόνας την έχει ωθήσει να αναπτύξει την τεχνολογία σε πολλούς άλλους τομείς, γεγονός που την καθιέρωσε ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της απεικόνισης, τόσο στον ευρύ καταναλωτικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.  Στις λύσεις της εταιρείας περιλαμβάνονται διάφορα προϊόντα, από ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές compact και SLR, έως επαγγελματικοί φακοί και φορητά μηχανήματα ακτίνων X, εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών και συστήματα παραγωγής εκτυπώσεων, που υποστηρίζονται από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας.

Η Canon πραγματοποιεί σημαντικές επενδύσεις στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης, ώστε να προσφέρει τα αρτιότερα εξοπλισμένα και πλέον πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες για την ικανοποίηση των δημιουργικών αναγκών των πελατών της. Από τους ερασιτέχνες φωτογράφους έως τις εταιρείες παραγωγής επαγγελματικών εκτυπώσεων, η Canon επιτρέπει σε κάθε πελάτη να εκφράσει το πάθος του για την εικόνα.

Η εταιρική φιλοσοφία της Canon είναι το Kyosei, που προωθεί “τη συμβίωση και τη συνεργασία για το κοινό καλό”. Στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, η Canon Europe επιδιώκει την αειφόρο επιχειρηματική ανάπτυξη, εστιάζοντας στη μείωση του δικού της περιβαλλοντικού αποτυπώματος και συμβάλλοντας στη μείωση του αποτυπώματος των πελατών της μέσω της χρήσης προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών της Canon. Η Canon έχει λάβει πιστοποίηση ISO 14001 για τις δραστηριότητές της παγκοσμίως, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει υψηλά πρότυπα περιβαλλοντικής διαχείρισης σε παγκόσμιο επίπεδο.

 • Λ. Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών, 11527, Αθήνα τηλ.: 2107454651, Fax: 2107454300

Canon EOS-1D X Mark II & EF 70-200mm USM FSL

Η εταιρεία Cobra Center Ltd, δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο τον ραδιο-τηλεπικοινωνιών από το 1981 αντιπροσωπεύοντας ηχηρούς κατασκευαστικούς οίκους όπως:

 • MIDLAND
 • KENWOOD
 • HYTERA
 • ALBRECHT
 • COBRA κ.ά.

Απο το 2001, με αφορμή τους ελεύθερης χρήσης πομποδέκτες/walkie talkie PMR 446 της Midland και τις Action Κάμερες του ίδιου κατασκευαστή, η εταιρεία μας μπαίνει δυναμικά στην Consumer αγορά. Θέλοντας να προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη σειρά από προϊόντα τύπου Action κάμερας, προβαίνει στην συνεργασία και αντιπροσώπευση όλων των προϊόντων του  Οίκου AEE MAGICAM, ο οποίος εντάσσεται στους 100 κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και διαθέτει μια πλήρη σειρά επαγγελματικών προϊόντων που απαρτίζεται από:

– Κάμερες ειδικά σχεδιασμένες για σώματα ασφαλείας και στρατό

– Ειδικού τύπου στρατιωτικά τετρακόπτερα Drones με σκοπό την ασύρματη επιτήρηση

– Εμπορικές Action κάμερες ιδιαίτερων δυνατοτήτων και

– Ημι-επαγγελματικά τετρακόπτερα Drones με μοναδικά χαρακτηριστικά

Η εταιρεία μας έχει εκτός από την προώθηση του συνόλου των προϊόντων της Midland και της ΑΕΕ, προσφέρει πλήρη τεχνική υποστήριξη στα ιδιόκτητα γραφεία της στον Ταύρο, 25ης Μαρτίου 13, από εξειδικευμένους τεχνικούς θέλοντας να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών.

 • 25ης Μαρτίου 13 Ταύρος Αθήνα 17778 Ελλάδα, Τηλ.: 210 4829801 – 5,  Fax: 210 4826528 
 • Email: cobra@cobra-center.gr

midland-h5 2016

 

Επίσημος διανομέας φωτογραφικών καταναλωτικών προϊόντων KODAK (films, μηχανές μιας χρήσης, φωτογραφικού χαρτιού και χημικών, θερμικού χαρτιού, inkjet και καμβά μπαταριών, ψηφιακών φωνογραφικών μηχανών), αποκλειστικός διανομέας φωτογραφικού inkjet χαρτιού και καμβά Veneccia.

 • Διανομέας προϊόντων INTEGRAL (μαγνητικά μέσα αποθήκευσης) www.integralmemory.com
 • Επίσημος αποκλειστικός διανομέας θερμικών εκτυπωτών SINFONIA
 • Επίσημος αποκλειστικός διανομέας θερμικών εκτυπωτών CITIZEN
 • Διανομέας φωτογραφικών προϊόντων Fujifilm www.fujifilm.eu/eu/
 • Διανομή προϊόντων Intenso ( μαγνητικά μέσα, ψηφιακές κορνίζες, tablets www.intenso.de
 • Αποκλειστικός διανομέας προϊόντων εικόνας και ήχου LENCO www.lenco.com
 • Διανομέας βιντεοπροβολέων και οθονών Benq www.benq.gr
 • Διανομέας βιντεοπροβολέων Hitachi
 • Αποκλειστικός διανομέας δια δραστικών συστημάτων εκπαίδευσης Traceboard.
 • Αποκλειστικός διανομέας της Rivacase (θήκες και τσάντες μεταφοράς tablets, laptop κ.λπ.) www.rivacase.com

Η εταιρία Divitec AE στα περισσότερα από τα παραπάνω προϊόντα / brands είναι επίσημος διανομέας για τις χώρες της Βαλκανικής και της Κύπρου.

sp360-horz

Η Fuji Photo Film Co., Ltd ιδρύθηκε το 1934 στην Ιαπωνία. Αρχικά ασχολήθηκε με την παραγωγή κινηματογραφικού φιλμ, με σκοπό την κάλυψη της Ιαπωνικής αγοράς αφού, μέχρι τότε, το 100% του κινηματογραφικού φιλμ της χώρας προήρχετο από εισαγωγές. Με τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου πολέμου επεκτάθηκε στην παραγωγή ακτινολογικών φιλμς, ακολούθησαν τα φωτογραφικά προϊόντα, μαγνητικά κ.λπ. Αρκετά χρόνια αργότερα, το 1966, η επέκταση της εταιρίας στην ευρωπαϊκή αγορά, επέβαλλε την ανάγκη δημιουργίας κεντρικών γραφείων στην Ευρώπη. Έτσι, ιδρύθηκε η Fuji Photo Film Europe με έδρα το Dusseldorf, Γερμανίας.

Μέχρι τη δεκαετία του ’80, η παραγωγή όλων των προϊόντων της Fujifilm, γινόταν αποκλειστικά στα 4 εργοστάσια της εταιρίας στην Ιαπωνία. Η ενοποίηση της Ευρώπης και ο μεγάλος ανταγωνισμός ανάγκασε την Fujifilm να δημιουργήσει εργοστάσια φωτογραφικών φιλμς, φωτογραφικού χαρτιού και προευαισθητοποιημένων τσίγκων στο Tilburg Ολλανδίας, καθώς επίσης, εργοστάσια μαγνητικών (κασέτες video, CD-R, δισκέτες) και φωτογραφικών μηχανών μίας χρήσης, στο Kleve της Γερμανίας. Στις Ηνωμένες Πολιτείες (Greenwood) έχει δημιουργηθεί εργοστάσιο για την παραγωγή φωτογραφικών φιλμς, φωτογραφικών μηχανών μιας χρήσης, μαγνητικών προϊόντων, προευαισθητοποιημένων τσίγκων και φιλμς γραφικών τεχνών.

Στη συνέχεια, η Fujifilm, αγόρασε το εργοστάσιο παραγωγής χημικών προϊόντων HUNT Βελγίου και στο τέλος του 1997, ολοκλήρωσε την εξαγορά του εργοστασίου παραγωγής μηχανημάτων γραφικών τεχνών, Crosfield, από την οποία προήλθε η Fujifilm Electronic Imaging (FFEI).

Τον Ιανουάριο του 2005, η Fujifilm, αγοράζει την βρετανική Serical Group, ειδική στην κατασκευή μελανιών για μεταξοτυπίες και βιομηχανικούς εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους, ενώ, στο τέλος του 2005, αγοράζει και την αγγλική Avecia Group, κυρίαρχη στην παραγωγή και πώληση χρωμάτων και μελανιών για inkjet εκτυπωτές. Οι δραστηριότητες της Fujifilm καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων που περιλαμβάνει φωτογραφικά φιλμς και χαρτί, μηχανήματα εμφάνισης και εκτύπωσης φωτογραφιών, φωτογραφικές, μηχανές, προϊόντα βιομηχανικής εικόνας και κινηματογραφικά φιλμς. Ειδικότερα η Fujifilm έχει αναπτύξει και εισάγει στην αγορά νέα συστήματα και προϊόντα, χρησιμοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία μαζί με ποικίλα συμβατικά συστήματα, που βασίζονται στην χημική τεχνολογία και τη χρήση  αλογονούχου αργύρου (silver halide).

Η Fujifilm δαπανά κάθε χρόνο μεγάλα ποσά (περίπου 7% του τζίρου της) στην έρευνα, με σκοπό την δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας σε όλους τους ανωτέρω τομείς. Το 2005, η μεγαλύτερη δαπάνη, στα πλαίσια του προγράμματος Vision 75, έγινε για την αύξηση της παραγωγής Fujitac, πολοτικού υλικού για τις LCD οθόνες, πράγμα που κατέστησε την Fujifilm από τους πιο δυνατούς προμηθευτές των κατασκευαστών LCD οθονών και τηλεοράσεων.

Η συνεργασία της εταιρίας μας, ως Γενικαί Εμπορικαί Συναλλαγαί Α.Ε., με την Fujifilm ξεκίνησε το 1975 με τα ακτινογραφικά φιλμς. Μέχρι τότε διαθέταμε στην αγορά ακτινογραφικά, φωτογραφικά και κινηματογραφικά φιλμς άλλων εταιριών [Ferania (3M) και ORWO]. Στη συνέχεια η στενή και αποκλειστική συνεργασία με τη Fujifilm ολοκληρώθηκε σε όλους τους τομείς και επέκτεινε τη δραστηριότητά της εισάγοντας και διαθέτοντας επιτυχώς στην αγορά όλη τη σειρά των προϊόντων FUJIFILM: φωτογραφικά (φιλμς, χαρτί, εκτυπωτές, μηχανήματα εμφάνισης και εκτύπωσης φωτογραφικού χαρτιού minilab), προϊόντα γραφικών τεχνών (φιλμ και χημικά γραφικών τεχνών και τυπογραφείου, συμβατικά και ψηφιακά αλουμίνια, υλικά δοκιμίων και μηχανήματα), ακτινογραφικά (φιλμς, χημικά επεξεργασίας φιλμ, ψηφιοποιητές εικόνας (CR), εκτυπωτές ξηρούς, θερμικούς και laser, δίκτυα μεταφοράς και αποθήκευσης εικόνας),  μαγνητικά (audio κασέτες, video κασέτες, computer media) και κινηματογραφικάπροϊόντα.

Το 1990, με την πρόοδο της συνεργασίας των δύο εταιριών, η επωνυμία της εταιρίας άλλαξε σε FUJIFILM ΕΛΛΑΣ Α.Ε., ενώ η δομή της παρέμεινε η ίδια. Από το 1992 εδρεύει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της που βρίσκονται επί της οδού Ηχούς 1 – Π. Φάληρο.

Σήμερα, η FUJIFILM ΕΛΛΑΣ Α.Ε. απασχολεί συνολικά προσωπικό 74 ατόμων στα κεντρικά της γραφεία και στο υποκατάστημα της Θες/νίκης, το οποίο εδρεύει στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.  Στην Αθήνα, έχει επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της και σε ένα δεύτερο κτήριο, στην οδό Γλαύκου 11.
Από τον Μάιο του 2000, η FUJIFILM ΕΛΛΑΣ Α.Ε., έχοντας ως στόχο την βελτιστοποίηση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, με κύριο πρωταγωνιστή της πολιτικής της τον καταναλωτή, ακολουθεί ένα σύστημα ποιότητας με καθαρά πελατοκεντρική φιλοσοφία, και φέρει πιστοποίηση κατά ISO 9001:2000, καθώς και ISO 13485:2003 για την ορθή πρακτική διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

 • Hχούς 1  & Αγ. Αναργύρων, 17564, Παλαιό Φάληρο, Τηλ.: 2109404100 – fax παραγγελιών: 2109404717
 • Email: info@fujifilm.gr

fuji x series

Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΧΑΡΑΞΕΙΣ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, εδώ και 25 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο των εκτυπώσεων και της χάραξης , προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε συναδέλφους φωτογράφους αφού διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό που συνεχώς αναβαθμίζεται και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός της εταιρίας μας αποτελούμενος από μηχανήματα Laser, Cnc , Metal Laser κλπ , επιτρέπει την παροχή υπηρεσιών χάραξης και εκτύπωσης πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Το 2015 προστέθηκε στον εξοπλισμό μας ένα UV επίπεδο Μηχάνημα Ψηφιακής εκτύπωσης με δυνατότητα εκτύπωσης σε επίπεδα υλικά (1,25 Χ 2,50 Μέτρα και πάχος υλικού έως 5εκ.).

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΧΑΡΑΞΕΙΣ πρόσθεσαν στις παροχές τους και ένα νέο προϊόν , τα μηχανήματα για την κατασκευή φωτοκεραμικών, που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά τον Απρίλη του 2013 και πραγματοποιήθηκαν πωλήσεις σε Ελλάδα, Κύπρo, Αλβανία, Βουλγαρία. Στα πλαίσια των προγραμμάτων ΕΣΠΑ δίδεται η δυνατότητα απόκτησης εξοπλισμού με επιδότηση έως και 100% σε επαγγελματίες . Οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΧΑΡΑΞΕΙΣ έχουν βοηθήσει και θα βοηθήσουν επαγγελματίες στην υλοποίηση αγοράς εξοπλισμού φωτοκεραμικών και μηχανημάτων εκτύπωσης με επιχορήγηση.

 • Προέκταση Γιαννιτσών 155, 54628, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310729462, Fax: 2310552052
 • Email: flas@otenet.gr

Ελληνικές Χαράξεις

Η GREEKROTORS ιδρύθηκε το 2003 από τον ΚΟΥΤΣΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΗ ο οποίος είναι ενεργός αερομοντελιστής μέχρι και σήμερα, με διακρίσεις σε Πανελλήνιους, Πανευρωπαικούς και Παγκόσμιους αγώνες. Είναι για πολλά συνεχόμενα χρόνια μέχρι και σήμερα Πανελλήνιος Πρωταθλητής στα Τηλεκατευθυνόμενα Ελικόπτερα. Η επιχείρηση αυτή τη στιγμή πουλάει τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα όλων των ειδών. Εκτός όμως από τα Τηλεκατευθυνόμενα Ελικόπτερα και Αεροπλάνα καλύπτει  τις ανάγκες σας σε  uav  DRONES τα οποία γνωρίζουμε καλά παρέχοντας πλήρη υποστήριξη. Παράλληλα, παρέχονται υπηρεσίες αεροφωτογραφίσεων και αεροβιντεολήψεων, ενώ πωλούνται έτοιμες λύσεις στους επαγγελματίες φωτογράφους και βιντεολήπτες για αεροφωτογραφίσεις και αεροβιντεοσκοπήσεις. Στις αποθήκες της εταιρίας  υπάρχει μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών ικανή  να εξυπηρετήσει  και στην πιο απίθανη απαίτησή σας ενώ οι τεχνικές γνώσεις των συνεργατών της σας παρέχουν οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε σχετικά με το εργαλείο σας.

H εταιρία αυτή τη στιγμή είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της DJI στην Ελλάδα.

 • Δρυόπιδος 6, 11147, Γαλάτσι, Τηλ.: 2102136085, Kιν.: 6978587535
 • Email: info@myhelis.com

Phantom-4-Action-5


Photonet Newsletter
Kάθε Τρίτη & Πέμπτη όλα τα φωτογραφικά νέα δωρεάν!

LET'S GET SOCIAL!

             

 


Aρθρογράφος

Άρης Απαρτιάν

Τελειόφοιτος του τμήματος Γραφιστικής στο ΤΕΙ Αθήνας, λατρεύει το σχέδιο και φιλοδοξεί μια μέρα να εμπλακεί επαγγελματικά στο χώρο της 9ης τέχνης των κόμικς αλλά και του 2D animation. Αυτήν τη περίοδο κάνει την πρακτική του άσκηση στην εταιρία Nexus Publications Α.Ε. ενώ παράλληλα δουλεύει την πτυχιακή του εργασία. Εκτός από το σχέδιο και το animation, η μουσική είναι επίσης μία από τις λατρείες του. Η αγαπημένη του ασχολία, όχι όμως και για όλους τους άλλους, είναι η παραγωγή ήχου με οποιοδήποτε τρόπο.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;
   

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο