Ενδιαφέρουν

ΕΝΑ TILT-SHIFT DRONE VIDEO!

Μία ιδιαίτερη τεχνική εφαρμοσμένη σε ένα εναέριο βίντεο!

Δείτε ένα πρωτότυπο βίντεο 2 λεπτών από τον Raphael Boudreault-Simard της Motion Motion Aerials που “συρρίκνωσε” δύο αθλητές καγιάκ και την πανέμορφη ύπαιθρο σε έναν μικροσκοπικό κόσμο χρησιμοποιώντας την τεχνική tilt-shift.

“We shrunk two kayakers and this happened!”  – Αυτός είναι ο τίτλος του βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα η RedBull στο κανάλι της στο YouTube.

Ο Boudreault-Simard ήταν και αυτός αθλητής καγιάκ μέχρι που η καριέρα του σταμάτησε από έναν σοβαρό τραυματισμό στον ώμο και μία χειρουργική επέμβαση πριν από λίγα χρόνια. Μετά από αυτό, άρχισε να πετάει ένα drone και να συλλέγει φωτογραφίες και βίντεο γύρω από το άθλημα.

Για αυτή τη μικρού μήκους ταινία, ο Boudreault-Simard οδήγησε το τετρακόπτερό του μέσα από δύσκολες “διαδρομές” για να κινηματογραφήσει τους αθλητές Aniol Serrasolses και Nouria Newman στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά. Μετά από πέντε έντονες μέρες πεζοπορίας και γυρισμάτων, επεξεργάστηκε το σχετικό υλικό, εφαρμόζοντας το εφέ της “μινιατούρας” (tilt-shift effect) καθώς και βάζοντας γρήγορη κίνηση σε συνδυασμό με γρήγορη-χαρούμενη μουσική.

Το αποτέλεσμα μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί!


  • Φωτό στην κορυφή του άρθρου: Daniel McCullough – Unsplash