Εκθέσεις φωτογραφίας

ΕΚΘΕΣΗ “ΑΧΡΟΥΝ – ΑΟΣΜΟΝ” ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Mια πρωτότυπη διαθεματική καλλιτεχνική δράση που φιλοδοξεί να συνδυάσει τη σύγχρονη κλασική μουσική με τη σύγχρονη φωτογραφία!

Οκτώ φωτογράφοι από την Κύπρο, τη Ρουμανία και την Ελλάδα συμβάλλουν δημιουργικά σε ένα κοινό καλλιτεχνικό ταξίδι με τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες τους, έχοντας ως σημείο αφετηρίας το έργο «Άοσμον» για σόλο βιολί της πολυβραβευμένης συνθέτριας Χριστίνας Αθηνοδώρου, το οποίο ερμήνευσε και ηχογράφησε η βιολονίστα – φαινόμενο Άλντα Ντιζντάρι.

Οι φωτογράφοι Θάνος Σαββίδης, Σύμος Χαραλάμπους, Λουλουδιά Γρέδη, Ραφαέλ Ιάνος, Χαράλαμπος Νικολαΐδης, Κορνέλιου Σάριον, Ελένη Ονάσογλου, Ρίτα Τηλκερίδου, μοιράζονται ξανά την εντυπωσιακή δουλειά τους με το κοινό της Πάφου στο πλαίσιο της Έκθεσης Φωτογραφίας που φιλοξενείται στο ξενοδοχείο Αλμύρα. Θα προβάλλεται ταυτόχρονα και βίντεο με θραύσματα του μουσικού έργου.

  • ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: Διαθεματική (σύγχρονη κλασική μουσική και σύγχρονη φωτογραφία)
  • ΧΩΡΟΣ: Αίθουσα Δανάη, Ξενοδοχείο Αλμύρα, Διεύθυνση: Ποσειδώνος 12, 8042 Κάτω Πάφος – Κύπρος
  • ΕΓΚΑΙΝΙΑ: Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022, 8μμ
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ: 9-18 Σεπτεμβρίου 2022, 10:00-20:00
  • Είσοδος ελεύθερη

Photonet Newsletter
Kάθε Τρίτη & Πέμπτη όλα τα φωτογραφικά νέα δωρεάν!

   Aρθρογράφος

Ρούλα Χαρίτου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται από το 2008 στη Nexus Publications, στον τομέα της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων. H επικοινωνία για εκείνη είναι τρόπος ζωής και γι' αυτό και ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν. Αγαπάει επίσης το χορό και τη μουσική.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;