Νέα Νέα μοντέλα

AF-S NIKKOR 200-500mm f/5.6E ED VR

Για άγρια φύση και σπορ με ασταμάτητη δράση!

Εξοπλισμένος με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες φακού, ο AF-S NIKKOR 200-500mm f/5.6E ED VR υπόσχεται μοναδική κάλυψη.

Είτε φωτογραφίζετε άγρια φύση, πουλιά ή αεροπλάνα, είτε σπορ με ασταμάτητη δράση, αυτό το ισχυρό νέο zoom με φορμά FX εξασφαλίζει σταθερή απόδοση. Το εύρος 200-500 mm παρέχει εξαιρετική κάλυψη ενώ με το σταθερό διάφραγμα f/5,6 έχετε σταθερή ταχύτητα και ομαλό έλεγχο του βάθους πεδίου σε ολόκληρο το εύρος zoom. Απολαμβάνετε άψογη απόδοση χάρη στην οπτική κατασκευή με 19 στοιχεία σε 12 ομάδες και τη χρήση τριών γυάλινων στοιχείων ED που ελαχιστοποιούν τη χρωματική εκτροπή. Ο νέος NIKKOR 200-500 mm διαθέτει το ευρύτερο zoom με σταθερό διάφραγμα από όλους τους NIKKOR που κυκλοφορούν καθώς και την τελευταία γενιά της τεχνολογίας απόσβεσης κραδασμών (VR) της Nikon. Αυτό το εντυπωσιακό σύστημα σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε λήψεις με ταχύτητες κλείστρου μειωμένες έως και κατά 4,5 στοπ, παρέχοντας παράλληλα τη λειτουργία VR SPORT για την παρακολούθηση γρήγορης δράσης.

Επιπρόσθετα, το αποκλειστικό αθόρυβο μοτέρ (SWM) της Nikon εξασφαλίζει γρήγορη απόκριση αυτόματης εστίασης (AF). Ο φακός διαθέτει ηλεκτρομαγνητικό διάφραγμα για σταθερό έλεγχο της αυτόματης έκθεσης (AE) ακόμη και κατά τις συνεχείς λήψεις υψηλής ταχύτητας.

Σταθερή απόδοση
Ο φακός AF-S NIKKOR 200-500mm f/5.6E ED VR συνεχίζει την παράδοση της Nikon στην εξέλιξη της τεχνολογίας απεικόνισης. Η λειτουργία SPORT VR που έχει ενσωματωθεί πρόσφατα στο σύστημα απόσβεσης κραδασμών (VR), είναι ιδανική για τη φωτογράφιση κινούμενων θεμάτων όπως πουλιών εν πτήσει ή αθλημάτων με γρήγορη δράση. Η λειτουργία SPORT VR αποδίδει εξαιρετικά σε περιπτώσεις όπου ο φωτογράφος θέλει να μετακινήσει οριζόντια τη φωτογραφική μηχανή για να παρακολουθήσει το θέμα. Με αυτήν τη λειτουργία εξασφαλίζεται σταθερή εικόνα στο σκόπευτρο και επιτυγχάνονται ταχύτητες καρέ κατά τις συνεχείς λήψεις, όμοιες με αυτές που επιτυγχάνονται όταν η λειτουργία VR είναι απενεργοποιημένη.

Μεγάλη κάλυψη
Το σταθερό μέγιστο διάφραγμα f/5,6 σε ολόκληρο το εύρος zoom, επιτρέπει επίσης τη λειτουργία AF κατά τη χρήση τηλεμετατροπέα 1,4x συνδεδεμένου σε φωτογραφική μηχανή συμβατή με f/8. Ο AF-S NIKKOR 200-500mm f/5.6E ED VR διαθέτει διακόπτη κλειδώματος zoom που τον ασφαλίζει όταν δεν είναι σε χρήση, καθώς και μια αποσπώμενη υποδοχή τρίποδου για να σταθεροποιείται καλύτερα ο φακός όταν χρησιμοποιείτε τρίποδο. Το φακό συνοδεύουν επίσης το αποσπώμενο σκίαστρο και μια μαλακή θήκη.