Εκθέσεις φωτογραφίας Νέα

Η ALESSIA GIANGRANDE ΣΤΗΝ BLANK WALL GALLERY

The Joy of Missing Out…

Η Alessia Giangrande είναι μία νέα φωτογράφος από την Ιταλία, η οποία ζει και δουλεύει στη Βρετανία. Αυτή είναι η πρώτη της ατομική έκθεση στην Ελλάδα, όπου παρουσιάζει τοπία υποστηρίζοντας το JOMO (Joy of Missing Out)στον αντίποδα του FOMO (Fear of Missing Out).

Όπως δηλώνει η ίδια η φωτογράφος: «Χάρη στην ολιγαρχία των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, όλοι στις μέρες μας (ας είμαστε ειλικρινείς!) παλεύουμε με το Φόβο για να μη μείνουμε απ’ έξω (FOMO).

Η ανησυχία ότι κάποιο συναρπαστικό γεγονός συμβαίνει κάπου αλλού, δε μπορεί να εκλογικευθεί ούτε να καταλαγιάσει με τη διαρκή ενημέρωση πάνω στα reality ή τα τηλεοπτικά σόου. Μόνο κάνοντας ένα βήμα πίσω από το πλήθος, και δίνοντας στον εαυτό μας το χώρο να σκεφτεί και να παρατηρήσει τη μοναδική ομορφιά που μας περιστοιχίζει κάθε στιγμή, μπορούμε να βρούμε το πιο ισχυρό αντίδοτο και να γευθούμε τη χαρά του να μείνουμε απ’ έξω.»

Η καλλιτέχνης θα είναι παρούσα στα εγκαίνια της έκθεσής της εδώ στην Αθήνα και θα χαρεί να συναντήσει και να μιλήσει με τους Έλληνας και τους Ιταλούς που θα έρθουν να δουν τη δουλειά της.

  • Blank Wall Gallery: Υακίνθου 12 Κυψέλη τηλ. 694.3868.124
  • Εγκαίνια: Παρασκευή 26 Ιουνίου, 20:00
  • Επιμελητής: Μάρκος Δολόπικος
  • Διάρκεια Έκθεσης: 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2015
  • Καθημερινά: 19:00 – 21:00 (Είσοδος ελεύθερη)