Portfolios & λευκώματα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ… ΑΛΕΥΡΙ!

…ένα εκρηκτικό δημιουργικό μείγμα!

O Alexander Yakovlev είναι ένας studio φωτογράφος που ειδικεύεται κυρίως στην καταγραφή της «ωμής» δύναμη του χορού με τις λήψεις του.

Αποδεικνύοντας με την πρακτική του πως οι απλές ιδέες είναι συνήθως και οι καλύτερες, επέλεξε να φωτογραφίσει μια σειρά νέων εικόνων, στις οποίες αποφάσισε να διερευνήσει τις δημιουργικές δυνατότητες του αλευριού! Πώς; Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω εικόνα από τη σελίδα του στο Instargram:

Στη σειρά “Big bang theory”, ο ταλαντούχος φωτογράφος έδωσε τη δυνατότητα στους πρωταγωνιστές – χορευτές να αλληλεπιδράσουν με το αλεύρι, απαθανατίζοντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που προέκυψαν από το συνδυασμό αυτό. Αν και απόφοιτος της Νομικής Σχολής (Russian State University For the Humanities) ο Yakovlev γρήγορα αντιλήφτηκε ότι προτιμά να «μιλά» μέσα από τις εικόνες του.

Οι χορευτές του καλύπτουν ένα πολύ ευρύ φάσμα ειδών χορού, που ξεκινά από το κλασικό μπαλέτο και φτάνει μέχρι το break-dance.

Απολαύστε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες του, με θέμα το χορό, είτε χωρίς είτε με αλεύρι, με ένα κλικ εδώ!

  • Φωτό στην κορυφή της σελίδας: Marc A. Sporys

 
Photonet Newsletter
Kάθε Τρίτη & Πέμπτη όλα τα φωτογραφικά νέα δωρεάν!

 




Aρθρογράφος

Αναστασία Γαλάτη

Η Αναστασία Γαλάτη εργάζεται στον χώρο των Γραφικών Τεχνών από το 2001. Είναι Creative Director στην Nexus Publications AE. Παράλληλα κάνει επεξεργασία εικόνας και χρώματος, επαγγελματικό retouche, ειδικά φωτομοντάζ, και σχεδιάζει ψηφιακά άλμπουμ γάμου & βάπτισης ως freelancer για πολλά studio φωτογραφίας. Το μότο που χαρακτηρίζει τη δουλειά της και την ίδια είναι: “I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best” (Oscar Wilde)

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;
   

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο